Kocaeli Yönetici İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Yönetici
Kocaeli / Kartepe Rüzgarım Catering

KARTEPE Köseköy de bulunan catering firmamıza gıda müh. kimyager ve benzeri bölümlerden mezun bayan personel alınacaktır....

Kocaeli / Gebze Arer Group

Temizlik ve İş Gücü Destek Hizmetleri alanında tecrübeli OPERASYON YÖNETİCİSİ aranmaktadır. Aranan Temel Nitelikler: *"Temizlik Hizmetleri sektöründe yöneticilik deneyimi bulunan" VEYA "Temizlik, Yükleme-Boşaltma, Paketleme, Üretim Yardımcı Destek Hizmetleri projelerinden b..

Kocaeli / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Tercihen Lisans mezunu, Mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum s..

Kocaeli / Başiskele Green Lojistik

YEŞİLGÜÇ A.Ş. Kocaeli Projelerinde Görevlendirmek Üzere; İnsan Kaynakları Yöneticisi GENEL NİTELİKLER • İş Kanunu ve SGK mevzuatı hakkında bilgi sahibi, • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Personel özlük işleri, bordrolama, puantaj süreçlerinde..

Kocaeli / Çayırova Parıltım Catering

Çayırova'da bulunan projemizde çay hizmetlerini yönetebilecek; *35 yaşını geçmemiş, *İnsan ilişkileri kuvvetli, *Diksiyonu düzgün, *Organizasyon kabiliyeti olan, *Hizmeti seven, *Kendine özen gösteren, 40 kişilik servis personelinin sevk ve idaresini yapabil..

Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

Kocaeli / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Tercihen Lisans mezunu, Mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum s..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

İş Tanımı Hizmet Sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İnsan Kaynakları departmanında görevlendirilmek üzere, İstanbul E-5 güzergahı ve Gebze bölgesinde ikamet eden bay İnsan Kay. Yöneticisi alınacaktır. Aranan Nitelikler -Üniversite mezunu , -Logo programı ve Ms of..

Kocaeli / Çayırova Ritüel Kurumsal Hizmetler

TEMİZLİK & PROJE YÖNETMENİ Ritüel Company / Kurumsal Hizmetler bünyemizde Temizlik & Proje Yönetmeni arıyoruz. • Şirketimizin büyüme ve iş geliştirme stratejileri doğrultusunda, mevcut projelerin ve/veya yeni oluşacak projelerin tüm süreçlerini yönetmek . • Farklı pazarla..

GOSB ' da bulunan Depomuzda görevlendirilmek üzere; daha önce depo operasyonunda Operasyon Amirliği veya Vardiya Amirliği yapmış personel alınacaktır. -25 / 40 yaş arası -Asgari lise mezunu, -Askerlik hizmetini tamamlamış -Ekip Yönetebilecek ve Yönlendirebilecek ..