Konya Danışman İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Danışman
Konya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

Konya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde  hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri ve sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerine güvenle hizmet verebilen öncü firmalardan biridir. ..

İş TanımıDanışmanlık ( ISO 9001 Yönetim sistem danışmanlığı )ve proje (Kosgeb,Kalkınma ajansı ,Arge ) firmasında çalıştıştırılmak üzere deneyimli, deneyimsiz ,ofis programlarına hakim üniversite mezunu veya ikinci öğretimde okuyan iş arkadaşları arıyoruz.Arana..

Konya / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı En az lise mezunu, tercihen yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen Perakende sektöründe satış danışmanlığı tecrübesine sahip; Tercihen MS Office uygulamalarına hakim, İş disiplinine sahip, M..

Konya / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı En az lise mezunu, tercihen yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Tercihen perakende sektöründe en az 1 yıl kasiyerlik tecrübesine sahip,MS Office programlarını kullanabilen, tercihen IBM kasa programını bilen,..

Konya / Selçuklu Superbattal Tekstil

Büyük Beden Erkek ve Bayan Hazır Giyim İmalatı ve Perakende Mağazacılık Yapan Firmamız;internet destekli İstanbul, Ankara, Adana ve Gaziantep şehirlerinde bulunan 8 mağazamız ile hizmet vermektedir. Hızla büyümekte olan firmamıza; KONYA ŞUBEMİZ için; Perakende ..

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere yetiştirilmek üzere vasıfsız eleman alınacaktır..

Konya / Selçuklu Nur Emlak Ve Danışmanlık

BAY BAYAN TECRÜBELİ EMLAK DANIŞMANI ALINACAK. CEP TEL: 532 488 0317..

Konya / Meram Faay Sağlık Hizmetleri

Danışmanlık firmamızda görevlendirilmek üzere ' İŞ VE MESLEK DANIŞMANI ' aramaktayız. -Detaylı telefon mülakatı yapmak -İş süreçlerini Danışmanlar ile beraber takip etmek -Görüşme kayıtlarını raporlamak, dataları güncel tutmak -Referans kontrolü yapmak ve raporlama..