Konya Eleman İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Eleman
Konya / Karatay Neo Enerji Mühendislik

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK 20 VE 35 YAŞ ARASINDA PANO İŞLERİNDEN ANLAYAN ELEKTRİKÇİ ALINACAKTIR...

Konya / Meram Abk Şirketler Grubu

Asgari Lise Mezunu Ön Muhasebe ve Finans deneyimi olan, Tercihen Netsis Muhasebe Programını kullanabilen, İnsan ilişkileri kuvvetli Dış görünümüne önem veren Takım çalışmasına yatkın Bay veya Bayan..

Konya / Selçuklu ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin Konya Organize Sanayi Bölgesinde kurulmakta olan tesisinde görevlendirilmek üzere; •Tercihen lise mezunu, •Tercihen 2 yıllık depolama operasyonu deneyimine sahip, •Saha operasyonlarında aktif olarak görev alabilecek, ..

FİRMAMIZ DA HİDROLİK PNÖMATİK ÜRÜNLERİNİN SATIŞINI VE PAZARLAMASINI YAPABİLECEK ARKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VARDIR. -ASKERLİK ENGELİ OLMAYAN; -B SINIFI EHLİYETE SAHİP FAAL ARAÇ KULLANAN; -SEKTÖRDE SATIŞ VE PAZARLAMA DENEYİMİ OLAN -35 YAŞININI DOLDURMAMIŞ YUKARIDA..

Konya / Selçuklu Yaypa Pastacılık Ltd. Şti.

firmamızda görevlendirilmek üzere; *askerlikle ilişiği bulunmayan *vardiyalı sistemde çalışabilecek *devam sorunu olmayan *25-35 yaşları arası *daha önce bu pozisyonda tecrübesi olan *dikkatli,düzenli,iş ahlakına sahip erkek personel alınacaktı..

GENEL NİTELİKLER Mekanik perde imalatı sektöründe faaliyet göstermekte olan işyerimizin imalat bölümünde görevlendirilmek üzere; En az ilköğretim mezunu, Konya'da ikamet eden, 22 - 35 yaşlar arasında bay, Erkek adaylar için askerlik hi..

Konya / Karatay Dönmaksan San Tic Ltd Şti

FİRMAMIZIN DEPO BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK BAY ELEMAN İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR. 0-40 KG ARASI ÜRÜNLERİ BEDEN GÜCÜ veya FORKLİFT YARDIMIYLA HAZIRLAYIP SEVKİNİ YAPACAKTIR...

Şirket / İş Tanımı Toptan ve perakende demir ticareti yapan firmamızda satış işleyiş süreçlerinde destek olabilecek, tecrübeli-tecrübesiz finans-muhasebe elemanları aranmaktadır. Aranan Nitelikler * En az lise mezunu, * Finans-muhasebe alanında kariyer yapmak i..

Konya / Merkez Doğan Çanta

GENEL NİTELİKLER · En az Lise mezunu, · Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli, · Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, · Yoğun tempoda esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, · Terci..