Konya Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Ofis Elemanı
Konya / Selçuklu Doktor İbrahim Yılmaz

DOKTOR KLİNİĞİNDE ÇALIŞABİLECEK TAHSİLAT VE GEREKLİ MUHASEBE İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEK AKINSOFT WOLVOX PROGRAMINI KULLANABİLEN BAY VEYA BAYAN TAKIM ARKADAŞI ARANMAKTADIR...

PLASTİK AMBALAJ KALIP SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ İÇİN BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. SİZDE ARADIKLARIMIZ; * Diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve dış görünümüne önem veren * İnsan ilişkileri güçlü * Koordinasyon ve planlama becerisine..

İş TanımıKonya' da Bulunan Merkez Ofisimizde Görev Yapmak Üzere; -Şirket İçi ve Dışı Koordinasyonu Sağlamak -Evrak/Döküman Trafiğini Yönetebilecek -Gerekli Yazaşmaları Yapmak ve Takip Etmek -Yöneticisinin Randevu Trafiğini Yönetebilecek..

Konya / Tümü KALYON GIDA

İş TanımıDamacana ve şişe suyu dağıtımı yapacak olan firmamızda, ofis temizliği yapacak, gelen müşterilere içecek servisi yapacak, gelen çağrılara cevap verip, müşteri bilgilerini kaydederek, sahada olan elemanlara aktaracak, araçların çıkış yaparken yükledikleri malların dök..

Aranan Nitelikler En az lise  Mezunu, Diksiyonu düzgün, güleryüzlü, İletişim kurma konusunda kendine güvenen, Satış sonrası hizmet konusunda en az 2 yıl deneyimli, Müşteri sorunlarına odaklanarak, sorunların çözümünde aktif rol al..

Konya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıUluslarası bir Müşavirlik firması aşağıda ki özelliklerde uzmana ihtiyaç duymaktadır.Aranan Nitelikler- Lise, ön lisans veya lisans mezunu olmak. - İyi derecede İngilizce biliyor olmak ( Okuma, yazma, konuşma) - Bilgisa..

Konya / Tümü Petrotek

İş TanımıKarlılık analizi işlemleri ile ilgili tüm süreçlerin yürütülmesi, ihtiyaç doğrultusunda geliştirilmelerin sağlanması, yönetime aylık raporların sunulması, Yeni ürün maliyet çalışmalarının yürütülmesi, Maliyetlendirme sisteminin güncel ihtiyaçlar çerçe..

Konya / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir.Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin e..

Konya / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD 1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 1 Mayıs 2005 tarihinde faaliyetlerini Türkiye’de başlatan R..

İş TanımıGAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI! Coldwell Banker'ın Konya'da bulunan Coldwell Banker Tempo Gayrimenkul'e asistanlık yapacak, ön büro yönetimini üstlenecek, ofisin telefon trafiğini yönetecek, Gayrimenkul Danışmanlarının iş süreçlerinde destek olacak bir tak..