Konya Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

Aranan NiteliklerTurizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, Ön Büro tecrübesine sahip, İyi derecede İngilizce bilen, İyi derecede bilgisayar ve sistem bilgisine sahip. Opera tercih sebebidir. Misafir, hizme..

Konya / Tümü SELKUR MADEN A.Ş.

İş TanımıMineral madenciliği ve ileri işlenmesi konusunda faaliyet gösteren grubumuza bağlı SELKUR MADEN SANAYİ A.Ş.'nin Konya İli Cihanbeyli İlçesi’ndeki  fabrika yatırımında görev alacak  PROSES MÜHENDİSLERİ  arıyoruz.   Tuz madenciliği ve rafinasyonu ..

İş TanımıMarmara SPS A.Ş.Olarak danışmanlığını yürütmekte olduğumuz makine yedek parça sektöründe olan firmamıza, Üretim Yöneticisi görevinde yer alacak takım arkadaşları aramaktayız. Görev Tanımı Firma hedeflerini destekleyici alt hedefler belirleyerek, sonuc..

İş Tanımıİşletmenin ihtiyacı olan insan gücünün sayısının ve niteliğinin belirlenmesi, geleceğe yönelik insan gücü planlaması yapılması, İnsan Kaynakları yönetim sisteminin oluşturulması ve yürütülmesinin sağlanması Birimler arası iletişim ve koordinasyonunun sağl..

İş Tanımı - 23 yıldır medya sektörü ağırlıklı  faaliyet gösteren grup şirketimizin;  - Kargo ve Lojistik sektöründeki ulusal yapılanmasında    görevlendirilmek üzere satış temsilcileri aranmaktadır.Aranan NiteliklerSatış alanınd..

Konya / Tümü KN GRUP A.Ş

İş TanımıYatırım ortaklığı olan şirketimizde birbirinden farklı konseptlerde olan ve Franchise olarak yönetiminde / işletiminde olduğumuz markalarımız mevcuttur. Mevcutta 7 aktif restoranımızın dışında; 2016 yılı içerisinde planlanan 10 farklı yatırımımız da olacak! Başvuraca..