Konya Usta İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Usta

Firmamız 2008 yılından bu yana yeraltı ve yerüstü çöp konteyner sistemleri imalatı yapmaktadır. Firmamız bünyesinde dolgun maaş+servis+ssk koşulları ile mesleğinde tecrübeli Gazaltı kaynağını bilen çalışma arkadaşları arıyoruz...

Değirmen Makinaları üretrek anahtar teslimi un ,irmik yem fabrikaları kuran fabrikamıza ; Makina veya oto boyama konusunda 5 yıl veya dafa fazla sürede deneyimli, Askerlik görevini tamamlamış, yoğun çalışma ortamına uyum sağlıyabilecek, dinamik, Konya ilinde ikamet eden , m..

DEĞİRMEN MAKİNALARI İMALATI YAPAN FİRMAMIZA BOYACI ELEMANLAR ALINACAKTIR. MÜRACAATLAR ŞAHSEN YAPILACAKTIR. SSK + MAAŞ + SERVİS ADRES:ADANA ÇEVRE YOLU HACI YUSUF MESCİD MAHALLESİ NECİP SOKAK NO:5 KARATAY/KONYA (ENKA SÜT FABRİKASI ARKASI)..

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE - Sac, metal, profil, boru,montaj ve kaynak işlerinde tecrübeli - Tercihen teknik resim okuyabilen - Gerektiğinde şehir içi ve şehir dışı seyahat engeli olmayan - Gerektiğinde akşam ve hafta sonu mesailerine kalabilecek ELEMANL..

Dünya çapında Değirmen Makinaları üretip ihracat yapan , Anahtar Teslimi Fabrikalar kuran firmamıza yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan Montaj Ustası alınacaktır. Aranan Nitelikler : Rieter Marka Pamuk İpliği Makinalarında usta olan veya bu konuda bilgi ve deneyimi olan..

Konya / Meram Bereket Yufka

IS YERIMIZDE ISTIHDAM EDILMEK UZERE BOREK VE YUFKA ACMA USTASI ALINACAKTIR...

Konya / Selçuklu Berken Mühendislik

BERKEN Mühendislik; Konya'daki Şantiyelerimize yatılı Elektrik Ustaları aranıyor...

Konya / Seydişehir Elin Aş / Sonbay Enerji

İş Tanımı Ankara'nın en köklü ve en büyük firmalarından olan Elin AŞ ve Sonbay Enerji işbirliği içerisinde çalışacaksınız. www.elin.com.tr adresinden bizleri daha yakından tanıyabilirsiniz.. İşimiz; Türkiye'nin en büyük dünyanın ise en büyük ilk üç tesisi arasında yer alan Eti Alüminyum ..

Konya / Selçuklu Genç Raf

Raf, mobilya, dekorasyon imalat ve montaj sektörlerinde çalışmak üzere dolgun maaşlı ssk ve yemeği karşılanacak seyehat sorunu olmayan profesyonel iş arkadaşları alınacaktır...

Konya / Merkez Orpa Mobilya Ltd. Şti.

DENEYİMLİ MONTAJ USTALARI ARANIYOR.(C VEYA E EHLİYETLİ TERCİHİMİZDİR.)..