Malatya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Malatya Pozisyon: Satış Temsilcisi
Malatya / Yeşilyurt İda Asansör

ihracat deneyimli ingilizce ,arapça rusça seyahat engeli olmayan adaylar tercih edilecektir...

Malatya / Merkez Özbeyler İletişim A. Ş.

Mağazamızda çalışmak üzere satış temsilcisi arkadaşlara aranmaktadır...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konus..

DİYARBAKIR MERKEZDE ÇALIŞABİLECEK VE SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN DİKSİYONU DÜZGÜN BAY VE BAYAN SATIŞ ELAMANLARI ALINACAKTIR. Aradığımız kişiler: Kariyer hedefleri olan, başarı odaklı, enerjik, liderlik özellikleri güçlü, yöneticilik niteliklerine sahip, kişisel motivasyo..

Malatya / Battalgazi Yaşaroğlu Tarım

Kuru Meyve İHRACAT yapan firmamiz için, - kuru meyve ihracat tecrübesi(müşteri portföyü yüksek ) olan (Satışta ayda belirli konteyner sayısını aşan maaşı kendisi belirleyebilir) - ihracat bilgisi olan veya Yetiştirilmek için çok aktif olan. - Karşı tarafı ikna edebilecek kabili..

Malatya / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Malatya Park Avm'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Part Time Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu ya da üniversite öğrencisi Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını b..