Malatya Tümü İş İlanları

Şehir: Malatya Pozisyon: Tümü
Malatya / Battalgazi Harvard Dil Okulları

Yeni açılacak olan yabancı dil kursumuz için lisans mezunu, prezentabl görünüşü olan, diksiyonu düzgün, girişlen, canlı, akıcı konuşabilen, ikna kabiliyeti olan, sıcakkanlı, güleryüzlü bir bayan ön büro personeli alımı yapacağız. asgari ücret+Dolgun Prim+ Ssk imkanları sunulacaktır...

Malatya / Merkez Altın Konsept Ltd. Şti.

ALTIN KONSEPT VİP SİTESİNDE BLOK GİRİŞİNDE BULUNAN LOBİDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN PERSONELE İHTİYAÇ VARDIR...

Malatya / Tümü Mass Direct

YER: MALATYA BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil ed..

Malatya / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Bakkal ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek BAYAN personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+1..

Malatya / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Malatya,Şanlıurfa,Erzurum bölgede Sahada ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123) TL+SGK+..

Malatya / Merkez Dogancan Gıda

1.Organize sanayi bölgesinde bulunan işletmemizde '' üretim sorumlusu ''olarak çalıştırılmak üzere uzun süre veya süre çalışacak ,sorumluluk sahibi ve yöneticilik kabiliyetine sahip en az lise mezunu bayan eleman alınacaktır. Başvurular ilk etapta eleman.net üzerinden veya telefon i..

Restaurantımıza bayan garsonlar alınacaktır..

Malatya / Merkez Canpolat Dekarasyon

Söve yalitim işinde deneyimli elaman ariyorum cnc söve kesme harç çekme püskürtme işini bilen malatyada ikametgah eden birini ariyorum..

Malatya / Merkez Dogancan Gıda

1.OSB'de bulunan fabrikamızın idari bölümünde çalışacak diksiyonu düzgün en az lise mezunu bilgisayar kullanabilen,askerlik görevini yapmış (tecil kabul edilmiyor) bay eleman alınacaktır. Başvurular ilk etapta internet üzerinden veya telefon ile kabul edilecek olup uygun görülen adayla..

Malatya / Merkez Dogancan Gıda

1.OSB'de bulunan fabrikamızda çalışacak makine konusunda deneyimli veya meslek lisesi (elk-makine) mezunu,askerlik görevini yapmış (tecil kabul edilmiyor) bay eleman alınacaktır, Başvurular ilk etapta internet üzerinden veya telefon ile kabul edilecek olup uygun görülen adaylar öngörü..