Manisa Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Manisa Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıFatinoğlu Holding büntesinde yer alan Sanica Radyatör fabrikalarının Akhisar tesisinde görev alacak; Üretim Sorumlusu alınacaktırAranan Nitelikler Radyatör üretiminde tecrübeli Üniversitelerin Mühendislik Fakült..

İş TanımıFatinoğlu Holding bünyesinde yer alan Sanica Radyatör fabrikalarının Akhisar tesisinde görev alacak Kaynak Hatları, Boyahane Ambalaj Hatları, sorumluları aranmaktadır.      Aranan Nitelikler..

İş TanımıŞirket / İş Tanımı Elginkan Holding'e bağlı Manisa Organize Sanayi Bölgesinde çelik sactan panel radyatör üretimi yapan Elba Basınçlı Döküm San. A.Ş. şirketimizde  görevlendirilmek üzere Üretim Planlama ve Kontrol Müdürü alınacaktır. ..

İş TanımıElginkan Holding'e bağlı Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde Pirinç çubuk ve külçe üretimi yapan Elsan Hammadde Sanayii A.Ş. şirketimizde Elektrik Bakım Mühendisi olarak görevlendirmek üzere Elektrik-Elektronik Mühendisi alınacaktır.Aranan Nitelikler..

İş TanımıEMAS Ürün Geliştirme Sürecine uygun şekilde, Ar&Ge Kombi, Şofben, Kazan vb HVAC cihaz projelerinde ilgili tasarım programlarını kullanarak ECA tasarım çizgisine uygun tasarım alternatifleri ve prototiplerinin oluşturulması, Tasarım yol haritasının hazırlanması,..

İş TanımıManisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve Elginkan Topluluk Şirketleri (E.C.A.) bünyesinde Panel Radyatör üreten ELBA BASINÇLI DÖKÜM SAN. A.Ş. ünvanlı şirketimizde Üretim Bölümünde çalıştırılmak üzere, aşağıdaki özellikleri taşıyan ve vardiyalı olarak ça..

İş TanımıElginkan Holding'e bağlı , Emas Makina San. A.Ş.'nin Manisa fabrikası Ar&Ge Müdürlüğü bünyesinde görev almak üzere  Ar&Ge Ürün Geliştirme Proje Mühendisi alınacaktır. Emas Ürün Geliştirme Sürecine uygun şekilde, HVAC gr..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren MANİSA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'NDA görevlendirilmek üzere,Aranan NiteliklerAnaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, rehberlik ve ps..

İş Tanımı   Manisa da yer alan Bozatlı Tarım A.Ş firmamıza Muhasebe Sorumlusu alınacaktır. Bozatlı Tarım A.Ş. için (Manisa -Saruhanlı-Alibeyli bölgesinde bulunan Zeytin işleme tesisinde görev yapacak) Zeytin ve Tarım işinde tecrubeli,..

Manisa / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş. MANİSA AKHİSAR'da yeni açılacak AKHİSAR NOVADA ..