Manisa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Manisa Pozisyon: Satış Temsilcisi
Manisa / Merkez Atanom Gıda A. Ş

Turgut Özal Mah. Oduncu ve Kömürcüler Sitesinde bulunan sektörün lider markalarının distribütörlüğünü yapmakta olan firmamızın Manisa Bölge Depolarında görevlendirilmek üzere; GENEL NİTELİKLER: *Tercihen Üniversite mezunu, *Hızlı Tüketim Malları ve özellikle Gıda sekt..

İZMİR ( BERGAMA ,DİKİLİ,KINIK, ÖDEMİŞ, TİRE , ÇEŞME), MANİSA (MERKEZ , SOMA ), AYDIN (MERKEZ, NAZİLLİ , KUŞADASI, DİDİM ) BALIKESİR ( AYVALIK) VE ÇEVRELERİNDE GÖREV YAPACAK Prim sistemiyle çalışacak Saha satışında tecrübesi olan Tercihen İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda deney..

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1500 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..

Manisa / Merkez Melpet Petrol

AKARYAKIT İSTASYONUNDA ÇALIŞACAK PERSONELLER ALINACAKTIR. 1400 TL + MAAŞ + YEMEK. UZUN SURELI ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. HAFTANIN BİR GÜNÜ İZİN KULLANACAKTIR...

Türkiye geneli portföy oluşturabilecek ve geniş kapsamlı çalışmayı düşünen, İş kapasitemizin ve hacmimizin büyümesinde bizimle beraber olacak, Satış ve Pazarlama alanında tecrübe sahibi hedef ve planları olan aktif araç kullanan takım arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı; Manisa Merk..

Manisa / Merkez Lider Dağıtım Pazarlama

manisa ve ilçelerinde yerel market kanalında hizmet veren firmamıza mörş elemanı alınacaktır..

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. nin Manisa yetkili acentesi ENT Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD.ŞTİ., sigortacılığın tüm branşlarında Manisa' da 10 yıldır faaliyet göstermektedir. Artan iş hacmimiz ve portföyümüzün geliştirilmesi a..

Manisa / Merkez Krn Grup

GENEL NİTELİKLER • Müşteri hizmetleri deneyimi olan, • Müşterileri doğru ürüne yönlendirecek ve satışları artıracak derecede yeterli ürün bilgisine sahip olmak ya da öğrenmeye açık olmak, • Microsoft Office programlarına hakim, • Photoshop programı kullanabilen, • İlet..

Türkiye geneli portföy oluşturabilecek ve geniş kapsamlı çalışmayı düşünen, İş kapasitemizin ve hacmimizin büyümesinde bizimle beraber olacak, Satış ve Pazarlama alanında tecrübe sahibi hedef ve planları olan takım arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı; Manisa Merkezli ; İNSA..

Manisa / Merkez Melpet Petrol

AKARYAKIT ISTASYONUNDA ÇALIŞACAK PERSONELLER ALINACAKTIR.1300 TL MAAŞ/YEMEK/.UZUN SURELI ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR.HAFTANIN BİR GÜNÜ İZİN KULLANACAKTIR...