Manisa Tümü İş İlanları

Şehir: Manisa Pozisyon: Tümü
Manisa / Merkez İlkadım Egitim Kurumları

İlkadım Egitim Kurumunda tam zamanlı olarak temizlik görevlisi alınacaktır...

Manisa/Salihli deki polikliniğimize Ağız ve diş sağlığı yardımcı personelliği bölümünü bitirmiş veya yardımcı personel sertifikası olan diş hekimi asistanı aramaktayız. İletişim..

Manisa / Merkez Savaşır Gıda

( El Terminali Kullanabilecek Personel ) En az Lise Mezunu, Depo Giriş Çıkış İşlemlerini Kontrol Edecek, Kontrol ve Sayım işlemlerine Katılacak..

Şirketimiz bünyesinde Alasehir, Sarigöl, Denizli, Aydin bölegelerinde bitki besleme ürünleri pazarlamasi konusunda deneyimli iş arkadaşlari aranmaktadir. #Ehliyet sahibi ve aktif olarak arac kullana bilen #Erkek adaylar için askerligini tamamlamiş olmak #Bölgey..

Manisa / Merkez Ggs Elektronik Güvenlik

ANKARA,MANİSA,TRABZON Merkezde ikamet eden B sınıfı ehliyetli En az endüstri meslek lisesi mezunu Elektrik,Elektronik,Bilgisayar Güvenlik Teknolojileri Mezunu Teknisyen veya Tekniker Güvenlik Sistemleri kurulum bakım onarım montajında deneyimli sağllık ve seyahat soru..

Manisa / Merkez Bisquitte

Bisquitte Bornova, Optimum, Bostanlı, Buca, Alsancak ve Manisa Magnesia şubelerimizde görevlendirilmek üzere bizim gibi mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seven takım arkadaşları arıyoruz ! Son yılların en çok konuşulan markasının bir parçası olmak ister misiniz ? Dünya mutfakları..

Manisa / Merkez Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip Kimlikli Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) takım arkadaşları aramaktayız. BAY Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Ekip çalışmasına uyumlu, Askerliğini yapmış, Vardiyalı ola..

Akhisar'da oturan anlaşmalı otellerimizin oda satış ve rezervasyonlarını yapıp, temsil edeceğimiz otelleri ve bölgeleri tanımak üzere düzenlenecek eğitim- info gezileri için seyahat engeli olmayan,Rehberlik konusunda sertifikaya sahip , büromuzdan Uçak Bileti,tur ve gezi satışları yapabilecek,Bilgis..

Manisa / Merkez Savaşır Gıda

25-35 yaş arası bayan lisans yada ön lisans mezunu ön muhasebe personeli alınacaktır...

Manisa / Merkez Yolcu Kardesler

19-30 YAŞ ARALIKLARINDA TERCİHEN BEKAR OLAN ERKEK VEYA BAYAN ORTA REYON GÖREVLİLERİNİ EKİBİMİZE KATMAYI İSTİYORUZ. MAAŞ YAPILANDIRILMASI ASGARİ ÜCRET İLE BAŞLAYIP GÖSTERİLEN PERFORMANSA DAYALI MAAŞ VE POZİSYON ARTIŞI OLMAKTADIR...