Mersin Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Mersin Pozisyon: Satış Danışmanı
Mersin / Tümü Şimşek Grup

Çağrı Merkezi bünyesinde, genç ve dinamik bir ekibin parçası olarak; Müşterilerimize yüksek kalite standartlarında memnuniyet yaratarak satış gerçekleştirecek temsilciler aranmaktadır. Diksiyonu düzgün -Dış görünüşüne özen gösteren -Deneyimli-deneyimsiz -Bay-bayan..

Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek 2003 yılında kurulan EKAR, kısa ve uzun dönem araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra tüm havayolları bilet satışı,otel rezervasyonu gibi yurt içi ve yurt dışı seyahat organizasyon hizmetleri,vize işlemleri ile de müşterile..

Mersin / Tümü KARACA

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen satış veya pazarlama alanında deneyim sahibi, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Sunum becerileri güçlü, Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, Dış g..

Mersin / Tümü Ridade Tuvid Tekstil

*En az lise mezunu, *Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az 2 yıl tecrübesi olan, *Sonuç odaklı, *Günlük , aylık ve dönemsel satış hedeflerini gerçekleştirecek, *Satış konusunda kendine güvenen, *İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, *Müşteri odaklı..

Mersin / Tümü Ridade Tuvid Tekstil

Ridade Tuvid Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Ridade Tuvid Tekstil Satış Danışmanı ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Mersin / Yenişehir Mucize Güvenlik A. Ş.

Öncelikle MERSİN şubemizde görevlendirilmek üzere. Ülke geneli araçla müşteri ziyareti yapacak, ürünlerimizi tanıtacak. Zaman ve seyahat sıkıntısı olmayan sektör tecrübeli veya araç kullanabilen bay bayan satış danışmanları. Şirketimiz bünyesindeki bütün şubeler..

GÜZELLİK MERKEZİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE HALKLA İLİŞKİLER - ÖN BÜRO ELEMANI ALINACAKTIR..

Mersin / Tümü KARACA

Karaca firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Karaca Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..