Mersin Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Mersin Pozisyon: Satış Temsilcisi

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Mersin / Tümü Gökalp Kimya

Gökalp Kimya büyüyen iş hacmi nedeniyle aşağıdaki özelikleri sahip takım arkadaşları aramaktadır. • B sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif araç kullanan • İletişim becerileri güçlü ve sonuç odaklı • Aktif saha ortamında çalışmaya alışkın • Hedef o..

En az Lise mezunu Tercihen satış konusunda deneyimli ya da saha satış alanında kariyer hedefi bulunan İkna ve iletişim kabiliyeti yüksek Sahada çalışmayı seven İnsan ilişkilerinde başarılı Dinamik, motivasyonu yüksek ve güleryüzlü..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konus..

Mersin / Yenişehir Mucize Güvenlik A. Ş.

LÜTFEN OKUYARAK BAŞVURU YAPINIZ. Çok şubeli iş yerimizin mersin yeni şehir şubesinde istihdam edilecek bayan satış temsilcileri aranmaktadır. * Ulaşım sorunu olmayan. *Telefonda satış veya bayi yönetimi konularına aktif ( tercihen sektör tecrübeli) * Takım çalışm..

Mersin / Akdeniz Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana görev ve sorumlulukların özeti : • Müşteride sipariş talebi yaratılması; • Pazar payı, bulunabilirlik ve satış hacmi için gerekli çalışmaların yapılarak aksiyonların hayata geçirilmesi • Müşteri ilişkilerinin güçlendirilmesi ve problemlerinin çözülmesi • Yeni müşt..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; İL STORE MAĞAZA İSTANBUL / AND MEDIA MARKT UMRANİYE x 2 İSTANBUL / AND MEDIA MARKT VIAPORT İSTAN..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; İSTANBUL Media Istanbul (Umraniye) İSTANBUL Media Istanbul Viaport İSTANBUL Media Istanbul Levent İSTANBUL Media Istanbul (Oezdilek) İSTANB..

Mersin / Mezitli Sarı Emlak

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE ÇALIŞACAK DİNAMİK BAY VEYA BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...