Muğla Aşçı İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Aşçı
Muğla / Kavaklıdere Tornado Cafe

18-65 yaşları arasında deneyimli yeni açılan işletmemiz için tava yemekleri, fast food yemekleri yapabilen deneyimli aşçı alınacaktır....

Muğla / Dalyan Kano Otel

Ortaca İlçesi DALYAN da bulunan otelimiz için aşçı veya aşçı yardımcısı alınacaktır...

Muğla / Bodrum Yalım Otel

Alakart restoranda aşçıbaşı olarak çalışabilecek düzeye sahip, soğuk meze ve ızgara konusunda iyi aşçı adayları aranmaktadır..

Muğla / Datça Özdemir Pansiyon Restorant

İş Tanımı Denize sıfır yerde bulunan firmamıza çalışma arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler Deneyimli Başarılı Dürüst Çalışma arkadaşları arıyoruz...

Muğla / Tümü Erse Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – S..

Şirketimizin Bodrum ofisi için eleman ihtiyacımız bulunmaktadır. Şirketimiz; Yapı Denetim konusunda uzman; Fethiye, Milas ve Antalya'da da ofisleri olan, Muğla ilinin tamamına hizmet etmeyi amaç edinmiş, dinamik genç patron ve personeli ile çok yönlü bir şirkettir. -Ofiste yemek ve çay, ..

Muğla / Tümü Sultan Kamp

GENEL NİTELİKLER En az Lise Mezunu, Alanında en az 3 yıl deneyim sahibi, Türk mutfağına hakim, 25-45 yaş arası bay ve bayan, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Hijyen kurallarına, temizliğe ve titizliğe azami önem gösteren, İletişim yet..

Bodrum yarımadasında hazır yemek servisi veren yemek fabrikasına aşçı yardımcısı aranıyor.ilgilenenlerin cep telefonundan iletişime geçmeleri rica olunur.Kalacak yer+yemek+sigorta +maaş..

Muğla / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Muğla / Dalyan Begonville House Restaurant

Begonville House Restaurant firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı ilanlarına göz atabilirsiniz.Begonville House Restaurant Aşçı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...