Muğla Garson İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Garson
Muğla / Bodrum Saraybosna Köftecisi

Saraybosna Köftecisi Yalıkavak bünyesinde görevlendirilmek üzere, deneyimli servis personeli (Garson / Komi) Bay/Bayan ekip arkadaşları alınacaktır. -3 öğün yemek ve kalacak yer verilmektedir. -Garson 2500tl , komi 1200 tl toplam kazanç elde etmektedir. Müşterilerimiz yerli oldugu ..

Muğla / Marmaris Trend Beach Restaurant

18-30 YAŞLARI ARASINDA DENEYİMLİ İNGİLİZCE BİLEN GARSON ALINACAKTIR....

18-30 YAŞLARI ARASINDA DENEYİMLİ Göltürkbükü´nde gündüzleri beach geceleri restaurant olarak hizmet veren tesisimizde çalıştırılmak üzere garson ve komiler aranmaktadır...

Muğla / Marmaris Nefis Pide

18-45 YAŞLARI ARASINDA DENEYİMLİ 12 AY AÇIK İŞLETMEMİZE GARSON ARANMAKTADIR...

Otelimizde çalıştırılmak üzere deneyimli bayan garson aranmaktadır...

Muğla / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SE..

Muğla / Bodrum HRT ORGANİZASYON

Dünyada sadece birkaç yerde,Türkiye'de ise ilk kez uygulanacak olan özel bir konsept için takım arkadaşları arıyoruz. Bodrum'da dünyaca ünlü bir otele bağlı olarak açılan Beach Clubta 1 Haziran-1 Ekim tarihleri arasında görevlendirmek üzere çok sayıda garson alımları gerçekleştirilecekt..

Muğla / Dalyan Begonville House Restaurant

Muğla Dalyan’da çalışacak – bay Nisan 2016 – Ekim 2016 tarihleri arasında 7 ay boyunca çalışacak Memnuniyet halinde devam edilecek ! barından sorumlu olacak garson şefe yardım edicek Masa düzeni ve temizliğinden sorunlu olacak Tecrübeli inglizc..

Muğla / Dalyan Begonville House Restaurant

Begonville House Restaurant firmasının aktif ilanlarına veya diğer Garson ilanlarına göz atabilirsiniz.Begonville House Restaurant Garson ilanı için başvuru süresi dolmuştur...