Muğla Merchandiser İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Merchandiser

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Merch arayışındayız; Sezonluk Çalışabilecek ( Mayıs -Eylül aralığında) 20-30 yaş Bay&Bayan Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikle..

Muğla / Bodrum HALKA GRUP

BODRUM'DA İKAMET GEREKLİDİR. Temizlik&Kozmetik grubu ürünlerimizin bulunduğu firmamız adına BODRUM'da ZİNCİR MAĞAZALARI rut dahilinde çalışacak BAY&BAYAN personel aranmaktadır. Satış ve stok raporu (Günlük ve haftalık) Reyon düzenleme Rakip Aktivite Raporu yapı..

Muğla / Bodrum Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Uluslararası gıda markasının yaz döneminde yazlık bölgelerde nokta ziyareti ve reyon düzenlemelerinde görev alacak aşağıdaki kriterlerde Merchandiser aranmaktadır. Özellikler; * İlgili marka ürünlerinin marketlerde reyon düzenlemesini ve tanıtımını yapa..

Muğla / Bodrum HALKA GRUP

BODRUM'DA İKAMET GEREKLİDİR. Temizlik&Kozmetik grubu ürünlerimizin bulunduğu firmamız adına BODRUM'da ZİNCİR MAĞAZALARI rut dahilinde çalışacak BAY&BAYAN personel aranmaktadır. Satış ve stok raporu (Günlük ve haftalık) Reyon düzenleme Rakip Aktivite Raporu ya..