Muğla Şoför İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Şoför
Muğla / Bodrum Ege Özel Grup

BODRUM' da bulunan "5 yıldızlı Tatil Köyü" projemizde aşağıda belirtilen niteliklere sahip ŞOFÖR alınacaktır. Bay, Askerliğini yapmış, Asgari B sınıfı ehliyet ve SRC 2-4 belge sahibi, Max. 30 yaşında, İş disiplini ve ciddiyetine sahip, Güvenlik departmanı i..

MUĞLA MERKEZ ŞUBEMİZ AMBAR DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TERCİHEN MUĞLA MERKEZDE İKAMET EDEN BAY AMBAR ve NAKLİYE PERSONELLERİ ALINACAKTIR...

Muğla / Bodrum Tuana Evleri Sitesi

18-30 yaşları arasında deneyimli şoför alınacaktır....

Muğla / Bodrum Parıltım Catering

Bodrum Konacık'ta bulunan Merkez Mutfağımızda görevlendirilmek üzere; *SRC belgeli ve deneyimli şoförler İrtibat: Teren Eğrikülah (0252) 363 7251..

Muğla / Bodrum Salmakis Yachting

BODRUM'da ikamet eden turizm firmamızada yaz kış çalışacak şoför aranmaktadır..

Bodrum yarımadasında hazır yemek servisi veren yemek fabrikamıza aktif araba kullanabilen b sınıfı ehliyetli eleman aranıyor.ilgilenenlerin cep telefonundan iletişime gecmeleri rica olunur..KALACAK YER+SSK+MAAŞ..

Muğla / Bodrum Ege Özel Grup

BODRUM' da bulunan "5 yıldızlı Tatil Köyü" projemizde aşağıda belirtilen niteliklere sahip ŞOFÖR alınacaktır. Bay, Askerliğini yapmış, Asgari B sınıfı ehliyet ve SRC 2-4 belge sahibi, İş disiplini ve ciddiyetine sahip, Güvenlik departmanı ile birlikte görev yapac..

BODRUM'DA BODRUM ARÇELİK YS OLARAK FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE TERCİHEN BODRUM'DA İKAMET EDEN DENEYİMLİ ŞOFÖR ARANMAKTADIR...