Muğla Teknisyen İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Teknisyen
Muğla / Bodrum Odak Enerji

GENEL NİTELİKLER Ariston, Hotpoint, Indesit, Simfer, Whirlpool ve Schwank Bodrum Yetkili Servisimizde çalışmak üzere, tecrübeli, Beyaz Eşya, Klima, Isı Pompası, Termosifon,Ankastre Mutfak Ekipmanları Teknisyenleri arayışımız bulunmaktadır. İŞ TANIMI Benzer p..

Beton Laboratuvarı ve Kentsel Dönüşüm hizmetleri vermekte olan firmamızda, Milas Bölgesi Çalışma Sahasında beton numunesi alım ve benzeri işlemler için inşaat tekniker veya teknisyenleri alınacaktır. Esnek çalışma saatlerine uyabilecek. İyi derecede araç kullanabilen, genç dinamik aday..

TERCİHEN BODRUM'DA İKAMET EDEN ELEKTRONİK TEKNİSYENLERİ ARANMAKTADIR...

Muğla / Marmaris Güney Ege Bilişim Ltd Şti

Elektra Otel Otomasyonları Çözüm ortağı olan firmamız Otel yazılımı eğitim desteği (Ön büro, Muhasebe, Pos) ve diğer paket programlar konusunda kurulum ve destek verecek personel alımı yapacaktır. Bölümünde öğrenmeye açık sektörü bilen A2,B ehliyeti olan aktif kullanıcı olup seyahat engel..

MARMARİS VE BODRUM İLÇELERİNDE, ARÇELİK & BEKO YETKİLİ SERVİSİ OLARAK FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE "KLİMA TEKNİSYENİ" ALIMI YAPILACAKTIR...