Muğla Temizlik Elemanı İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Temizlik Elemanı

Akyaka da(Marmaris - Bodrum arasında)bulunan 12 ay hizmet veren nezih butik otellerimizde istihdam edilmek üzere kat hizmetlisi(bayan-bay) ihtiyacımız vardır.Karı koca da olabilirler.Mesleğinde en az beş yıl tecrübeli ve mesleğinin gereklerini yerine getirebilen,enerjik,ast-üst ilişkilerinde uyumlu ..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

YARI ZAMANLI OFİSTE TEMİZLİK YEMEK YAPILMAK ÜZERE BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR..

Muğla / Bodrum Parıltım Catering

Parıltım Catering firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Ve Bulaşık Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Parıltım Catering Temizlik Ve Bulaşık Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

BODRUM KADIKALESİ'NDE BULUNAN 1. SINIF APART TATİL KÖYÜMÜZÜN KAT HİZMETLERİ DEPARTMANINDA ÇALIŞACAK BAYAN TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. SOSYAL OLANAKLAR: KONAKLAMA+3 ÖĞÜN YEMEK+MAAŞ+SSK..

Muğla / Bodrum HRT ORGANİZASYON

Dünyada sadece birkaç yerde,Türkiye'de ise ilk kez uygulanacak olan özel bir konsept için takım arkadaşları arıyoruz. Bodrum'da dünyaca ünlü bir otele bağlı olarak açılan Beach Clubta 1 Haziran-1 Ekim tarihleri arasında görevlendirmek üzere çok sayıda temizlik görevlisi alımı gerçekleş..

Muğla / Fethiye Shambala

Fethiye Kabak'ta yer alan, 7 dönüm üzerine kurulu 22 odalı kamp / butik otelimizde çalıştırılmak üzere * Oda Temizlik Bölümünde görev yapacak ** Çıkan odaların temizliğinden, ** Odalardan çıkan çarşaf vs ve personel çarşaflarının yıkanıp, kurutulmasından,..