Nevşehir Eleman İş İlanları

Şehir: Nevşehir Pozisyon: Eleman
Nevşehir / Tümü MEY İÇKİ

İş TanımıMey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşudur. Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, ..

Nevşehir / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için DÖNEMSEL GİŞE İŞLEMLERİ YETKİLİSİ aramaktayız. Aranan Nitelikler19 - 27 yaşları arasında, En az ön lisans mezunu, İnsan ilişkilerinde başarılı, Ta..

Nevşehir / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Nevşehir / Tümü Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

Nevşehir / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..