Ordu Eleman İş İlanları

Şehir: Ordu Pozisyon: Eleman
Ordu / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıOkula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı 'doğa'ydı. Bugün 100'den fazla kampüsümüzde 10.000'i aşkın çalışanımızla "MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR" felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşı..

Ordu / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Hızlı Tüketim ürünlerinin satış ve pazarlanmasında faaliyet gösteren şirketi Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş, Ordu Fatsa Mağazasında görevlendirilmek üzere Mağaza Elemanı aranmaktadır...

İş TanımıOrdu'da bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, Aranan ..

Ordu / Tümü GRATİS

İş Tanımıİlgili illerde mevcut ve  yeni açılacak olan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın g..

Ordu / Tümü CarrefourSA

İş TanımıOrdu CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin ..

İş Tanımı  Öğrenci misiniz ? Boş zamanlarınızı paraya mı çevirmek istiyorsunuz ? Ek gelir nasıl kazanırım diye mi düşünüyorsunuz ? O halde mutlaka bu ilana bir gözatın deriz ! Market Tanıtım Aktivelerinde Haftaiçi ve Haftasonu 11:00 - 2..

İş TanımıSizlere diğerlerinden sıyrılıp fark yaratabileceğiniz, kendinizi sürekli geliştirerek, aynı zamanda kaliteli ve eğlenceli bir ortamda iş imkanı fırsatı sunuyoruz. Sürekli gelişen ve büyüyen öncü firmalarından birisi olan ATOS Bilişim Müşteri Hizmetleri San. ve Tic. A..

Ordu / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıÜNYE MEYDAN DA YENİ AÇILACAK OLAN ÜNYE ŞUBEMİZE; 15 yılı aşkındır Tekstil Sektöründe Zincir Mağazacılık yapan Md Fulla, Ünye mağazamızda çalışacak depo görevlisi olarak çalışma arkadaşları aranmaktadır.  Aranan Nitelikler..

Ordu / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıÜNYE MEYDAN DA YENİ AÇILACAK OLAN ÜNYE ŞUBEMİZDE;  15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla, Ünye mağazamızda Satış Elemanlığı yapacak çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler..

Ordu / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıÜNYE MEYDAN DA YENİ AÇILACAK OLAN ÜNYE ŞUBEMİZE; 15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla, Ünye mağazamızda IBM pos kasa kullanabilen çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler..