Osmaniye Eleman İş İlanları

Şehir: Osmaniye Pozisyon: Eleman

İş TanımıOsmaniye ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, ..

İş TanımıG4S Güvenlik Hizmetleri A.Ş Bünyesinde Osmaniye'de yer alan projemiz için Güvenlik Şefi arayışımız yer almaktadır.Aranan Nitelikler 1-5188 Silahlı Güvenlik Kimlik Kartına Sahip, 2-Tercihen Asker Emeklisi,Polis Emeklisi , ..

İş Tanımıİkiler’e ait Osmaniye mağazamızda  görev alacak;   • Tercihen perakende sektöründe satış deneyimi olan,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde..

Osmaniye / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Osmaniye / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOsmaniye Masal Park Şantiyemizde görev yapacak muhasebe, personel ve maliyet işlerini takip edecek personel alınacaktır.   Proje ile ilgili görsel sunuma aşağıdaki linkten ulaşılabilir; https://www.youtube.com/watch?v=4WrW0uXkZLM  ..

İş TanımıGSM HAT SATIŞLARIAranan NiteliklerEN AZ LİSE MEZUNUAKTİF SATIŞ YAPABİLECEKTERCİHEN SÜRÜCÜ EHLİYETİ OLAN..

Osmaniye / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı       Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en..

Osmaniye / Tümü Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

Osmaniye / Tümü Rüzgar Denizcilik

32 YILLIK TECRÜBE İLE ULUSLARARASI- YURTİÇİ SULARDA HİZMET VEREN RÜZGAR DENİZCİLİK YOLCU GEMİSİ, KURU YÜK GEMİSİ ,RORO GEMİLERİNDE VE TURİSTİK YATLARDA ÇALIŞMAK ÜZERE; • 17-50 yaş arası • En az ilkokul mezunu • Sabıka kaydı olmayan • Seyahat Engeli ..

Osmaniye / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLER..