Sakarya Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Aşçı Yardımcısı

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Sakarya / Adapazarı sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. Gebze deki yeni açılan projemiz için Bay Aşçı Aşçı Yardımcısı Bulaşıkçı Garson ihtiyacımız vardır irtibat : 0549 797 1773..

Sakarya / Adapazarı sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ .A.Ş. SAKARYADAKİ YEMEK HİZMETİ VERDİĞİMİZ PROJEMİZDE; ENGELLİ AŞÇI AŞÇI YARDIMCISI BULAŞIKÇI MEYDANCI GARSON İHTİYACIMIZ VARDIR:..

Sakarya / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. RESTORAN BÖLÜMÜNE: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI-GARSON-KOMİ MAKİNE DAİRE..

Sakarya / Adapazarı sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. Sakarya daki projemizde değerlendirmek üzere *Bay Aşçı ve Aşçı yardımcıları *Bay garson *Bay bulaşıkçı ihtiyacımız vardır irtibat :Tuğçe TEMEL 0 530 505 61 76..

Sakarya / Adapazarı TAVUK DÜNYASI

Hijyen ve çalışma disiplinine bağlı çalışma arkadaşları aramaktayız...

Sakarya / Adapazarı TAVUK DÜNYASI

ADAPAZARI ÇARK CADDESİ ŞUBEMİZE MUTFAKTA ÇALIŞACAK HİJYEN KURALLARINA UYACAK EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ....