Sakarya İşçi İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: İşçi
Sakarya / Tümü NORM AMBALAJ

İş TanımıNorm Ambalaj San. Tic. AŞ. de Oluklu Mukavva ve  Ofset Baskılı Karton  Üretimi Sektörünün öncülerinden olan Norm Ambalaj  Grubu Sakarya fabrikamıza Forklift Operatörü (ATAŞMANLI-ÇATALLI) aranmaktadır.Maaş+SGK+Yemek+ServisAranan Niteli..

İş Tanımı1981 Yılından kurulup 22 ülkeye ihracat yapan, Türkiye de perakende ve projeli çalışmaları ile her bölgede varlık sergileyen, ofis mobilyaları üretim ve satış konusunda pazar payını her geçen gün arttıran firmamızda mobilya ve metal üretim birimlerinde çalışmak üzere..

Sakarya / Tümü NETLOG LOJİSTİK GRUBU

İş Tanımı“Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. Netlog Lojistik..

İş Tanımı  Ürünlerin, sistemde tanımlı lokasyonlarda, prosedürlere uygun bir şekilde, koli içinde ve paletler üzerinde depolanmasını sağlamak • Ürünlerin şirinklenerek depolanmasını sağlamak • Ürünlerin tamamının depolanmasını sağlam..

Sakarya / Tümü SİNTAŞ PLASTİK

İş Tanımı Sarıcalar Mahallesi 31. Cadde No:2/A Erenler / SAKARYA  adresinde kurulu  boru imalatı yapan firmamızda çalıştırılmak üzere takım arkadaşları arıyoruz  Aranan Nitelikler1.Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu...

Sakarya / Erenler Bağışoğlu Gıda A. Ş.

BAĞIŞOĞLU GIDA TİC VE SAN AŞ olarak 1974 yılından bu yana meşrubat ve Gıda sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere VASIFSIZ ELEMAN ( BEDEN İŞÇİSİ ) aramaktayız Sipariş hazırlanmasında ve sevkiyatlarda dağıtım da çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacaktır..