Sakarya Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Satış Temsilcisi
Sakarya / Adapazarı 360 Güvenlik

Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, Tercihen Sürücü Belgesi olan, İŞ TANIMI Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluştu..

Pazar lideri Datanıklı tüketim ve küçük ev aletleri firmamız için ADAPAZARI Müftüoğlu noktasında çalışmak üzere , deneyimli bayan satış danışmanları aranmaktadır. maaş+sodexo+yol+prim..

Sakarya / Erenler Cemre Çelik Kapı

Sakarya ili ve ilçeleri ve çevre illerde İnşaat projelerini ziyaret edip firmamızı ve ürünlerimizi tanıtıp satış yapacak eleman aramaktayız. Maaş + Prim esaslı çalışılacaktır. B sınıfı ehliyet gerekmektedir. Bay elemanlar için askerlik yapmış olması tercihimizdir...

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1500 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..

Full time-Part time AKTİVİTE ELEMANI Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren HEDEF TANITIM olarak; Sektörünün Lider Öncü kırtasiye aktivitesin de Ulusal ve Yerel Mağazalar içerisinde bulunan Standlarda ve Teşhir a..

Sakarya / Tümü Zirve Solar

DÜZCE MERKEZDE BULUNAN GÜNEŞ ENERJİSİ KAT KALORİFERİ VE DUŞAKABİN OLARAK FALİYET GÖSTERMEKTEYİZ DÜZCE VE İL VE İLÇELERDE GÜNEŞ ENERJİSİ KAT KALORİFERİ VE DUSAKABIN SATISINDA BULUNACAK MUSTERİ TEMSILCILERINE IHTIYAC VARDIR 2300+S.G.K+PRİM KÖYLERDE ŞİRKET ARAÇLARI İLE DİKSİYONU DÜZGÜN İNSANLARLA..

Sakarya / Adapazarı Demsan Turkcell

Turkcell iletişim merkezi mağaza içerisinde çalışmak üzere iletişim danışmanı,satış danışmanı,Kasa sorumlusu ve teknoloji sorumlusu arkadaşlar alınacaktır. *Perkakende sektöründe satış ve hizmet konusunda tercihen 1 yıl tecrübeli, *İnsan ilişkileri güçlü,cana yakın,mütevazi, pozit..

Sakarya / Adapazarı Bye Bye Store

ERKEK GİYİM MAĞAZASINDA SİSTEMİMİZİ UYUM SAHLIYABİLECEK KENDİNİ VE İŞ SORUMLULUĞU BİLEN TECRÜBELİ BAY PERSONELLER ALINACAKTIR ///ASKERİ ÜCRETİN ÜSTÜNDE MAAŞI OLUP TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK/// ///ÖZVERİLİ VE YENİLİĞE HER DAİM AÇIK /// ////KENDİNİ GELİŞTİRMEYE ÖNEM VEREN /// ///D..

Sakarya / Tümü Batu Oto San Tic Ltd Şti

BATU OTO SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TOTAL & ELF MADENİ YAĞLARININ; İSTANBUL ANADOLU YAKASI, KOCAELİ, YALOVA, SAKARYA, DÜZCE VE BOLU İLLERİNDE ANA DİSTRÜBÜTÖRLÜĞÜNÜ YAPMAKTADIR. Fabrikalar / Atölyeler ve Filolarda Endüstriyel Yağ satışı yapabilecek; - Çalışma yerlerine göre Bölgel..

Sakarya / Adapazarı 360 Güvenlik

Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, Tercihen Sürücü Belgesi olan, İŞ TANIMI Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluştu..