Samsun Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Samsun Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Samsun / Tümü Kültür Yayıncılık

İş TanımıKültür Yayıncılık (Karadeniz Bölgesi) 1979'dan günümüze eğitim sektöründe Türkiye'nin önde gelen lider firmalarından Kültür Yayıncılık Satış ve Pazarlama biriminde görevlendirilmek üzere İstanbul Avrupa Yakası-Trakya ..

İş TanımıMNG Kargo’nun Amasya, Artvin, Giresun, Ordu, Rize, Samsun, Tokat, Trabzon, Sinop illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, ..

İş Tanımı Ekibi ile birlikte saha satışına destek verecek, Sorumlu olduğu ekibinin bireysel emeklilik ve hayat sigortası saha satış hedeflerini gerçekleştirecek, Şirket politika ve stratejilerini finansal dan..

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz bankacılık ve sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren kurumsal şirketin banka şubelerinde müşterilere bireysel emeklilik ve hayat sigortası ürünlerinin tanıtım ve satışında aktif rol alacak "Bankasürans Uzmanı" aramaktayız...

Samsun / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket Tanıtımı Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger ..

İş TanımıSamsun - Kavak'ta kurulmakta olan KAVÇİM Çimento Fabrikası için Tercihen Çimento fabrikaları olmak üzere Ambara gelen her türlü malzemenin kayıtlarının tutulması, malzemenin giriş ve çıkış hareketlerinin izlenmesi için ambar sorumlusu istihdam edilec..

İş TanımıCam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları, özgün yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye’de lider konumdadır. 1957’den bu yana her gün büyümeye ve gelişmeye devam eden Paşabahçe Ma..

İş Tanımı Mağazanın tüm operasyonel ve yönetsel süreçlerinde görev yapmak, Mağaza personelini müşteri memnuniyeti ve satış performans odaklı olarak yönlendirmek, Ürün takibini yapmak,  Mağazanın teşhir düzenlenmesi ve denetimine destek verm..

Samsun / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz projelerde dönemsel olarak tam/yarılı çalışacakAranan Nitelikler* Bay / Bayan, * 4 yıllık Üniversite mezunu, * 30-45 yaşları arasında, * Tercihen iyi derecede İngilizce bilen, * Özellikle..

İş TanımıSamsun - Kavak'ta kurulmakta olan KAVÇİM Çimento Fabrikası için ÇİMENTO SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ  Koruyucu Makine Bakım Şefi istihdam edilecektir.Aranan Nitelikler- Tercihen Çimento sektörü..