Samsun Tümü İş İlanları

Şehir: Samsun Pozisyon: Tümü
Samsun / İlkadım Naslı Turizm

Naslı Holding Hayatınızın Değişim Fırsatını Sunuyor! Dünya Çapında 14 Şirketiyle Her Alanda Yatırım yapan 38 Yıllık Naslı Holding Turizm Sektörüyle Sizlere Iş Imkanı Sunuyor. Ankara Ayaşta Bulunan 5 Yıldızlı Naskon Sapphire Tesisinin Reklam ve Tanıtım Organizasyonunda Görev Alaca..

Samsun / Tümü Mass Direct

Sektörün de lider olan firma için dönemsel ve tam zamanlı saha aktivitesinde görevlendirilmek üzere ''Saha Süpervizörü''aramaktayız. *En az lise mezunu *Daha önce ekip yönetim tecrübesi bulunan,Ekip kurabilecek, *Dış görünümüne önem veren,diksiyonu düzgün, *Organizasyon ve ko..

Samsun / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

ÇİMENTO FABRİKASINDA ; elektrik montaj, bakım, revizyon işlerinde çalıştırılmak üzere meslek lisesi mezunu veya çıraklık eğitim merkezinden belgesi olan eleman alınacaktır. NOT: Kalacak yer mevcuttur...

Samsun / Tümü Mass Direct

BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edecek 19-29 yaş aras..

Samsun / İlkadım Samcity Rent A Car

SAMSUN MERKEZLİ OTO KİRALAMA FİRMAMIZ'DA En az lise tercihen yüksek okul mezunu, MS Office programlarını kullanabilen, İnsan ilişkilerinde başarılı diksiyonu düzgün ve iletişim becerisi yüksek, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Rezervasyon Elemanı ola..

Samsun / Atakum Ays Yalıtım

Yalıtım Sektöründe Öncü Olan Firmamıza; - Ön Muhasebe Deneyimi Olan (5 yıl) -Mağaza sorumluluğunu üstlenebilecek - Tercihen İnşaat Sektöründe Deneyimli -Logo Start Veya Vega Muhasebe Programı Bilen, Bayan Eleman Alınacaktır...

Samsun / Canik Foormspor

FOORM SPOR TEKSTİL ATÖLYESİNDE ÇALIŞACAK BAYAN GRAFİKER VE KESİM USTASI ALINACAKTIR..

Samsun / Tümü Mass Direct

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu, • Kozmetik ürün satışı, makyaj uygulamaları veya benzeri alanlarda deneyimli, • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, • Güler yüzlü, dinamik ve disiplinli, • Dış görünümüne önem veren, makyaj yapmayı seven, • Geliş..

Samsun / İlkadım Konya Etli Ekmek

Otogar karsisi makro avm. Servis bulunmakta...