Sivas Eleman İş İlanları

Şehir: Sivas Pozisyon: Eleman
Sivas / Tümü GRATİS

İş TanımıLise mezunu, Kariyerine parekende alanında yön vermek isteyen, Kişisel bakım ürünlerine ilgi duyan ve kişisel bakımına özen gösteren, Sosyal ilişkilerinde başarılı, ..

İş Tanımı  Sivas lokasyonumuzda, firmamızın gerçekleştireceği kurum tanıtımlarında aktif olarak görev alacak " STAND GÖREVLİLERİ " arıyoruz.Aranan Nitelikler  Üniversite öğrencisi, Diksi..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Sivas / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı•Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak.•Görev yapılan..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Sivas / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık A.Ş. firmamızda çalıştırılmak üzere montaj ustası arkadaşlar arıyoruz. - 18-30 yaş arası - Mobilya montajı yapabilen..