Sivas Tümü İş İlanları

Şehir: Sivas Pozisyon: Tümü
Sivas / Merkez Bebefix

-Sözlü ifadesi akıcı, diksiyonu düzgün, -Enerjik, pozitif, iç motivasyonu yüksek, -Takım çalışmasına yatkın, sosyal becerileri güçlü, -Hedef odaklı, -Analitik düşünme yeteneğine sahip, -Sürekli öğrenmeye ve gelişime açık, -MS Office programlarına hakim ve hızlı kl..

Sivas / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Sivas / Tümü Mass Direct

BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edecek 19-29 yaş aras..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık firmamızda “ ÖN MUHASEBE” pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. - 18-30 yaş aralığında - Tercihen Nebim Winner Programı kullanmış - Sivas’ ta çalışacak - Tahsilat ve Müşteri Kayıt sürecine hak..

Sivas / Tümü Mass Direct

YER: SİVAS BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edec..

Sivas / Merkez Koçak Boya

Şirketimizin başlangıç olarak Sivas Şehrimizden başlayarak Türkiye genelindeki mağaza tadilatlarında çalışacak ... Alçı boya ustaları aranmaktadır...

Sivas / Tümü Tepe Servis A.Ş

Sivas'ta hizmet veren projelerimizde görev yapacak; - 40 yaşını aşmamış, - Askerliğini yapmış, - En az ilkokul mezunu, - Bay , - Sivas'ta ikamet eden, vardiyalı çalışabilecek temizlik elemanları aranmaktadır...

Sivas / Merkez Bekay Gıda

İŞ YERİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE ÖN MUHASEBE ELEMANINA İHTİYACIMIZ VARDIR..

Sivas / Tümü Tepe Servis A.Ş

SİVAS MERKEZ 'de bulunan Alışveriş Merkezi projemizde görevlendirilecek aşağıdaki niteliklerde 'Temizlik Hizmetleri Proje Müdürü' arayışımız bulunmaktadır: 40 yaşını aşmamış En az yüksek okul, tercihen üniversite mezunu Temizlik proje yöneticiliği konusunda en az 3 yıl deneyimli..

Sivas / Merkez OZON GİYİM DEFACTO

2004 yılında kurulan Ozon Tekstil, Sivas ve Batman’daki fabrikaları ve iş ortaklarıyla birlikte örme, dokuma ve triko gruplarında üretim yapmaktadır. 2013 yılında % 100 büyüyen Ozon Tekstil, 2014 yılında 27 milyon adet üretim gerçekleştirerek Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarının yer aldığı İSO..