Tekirdağ İşçi İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: İşçi

İş Tanımı      1984 yılında İstanbul’da kurulan Reçber Kablo, faaliyetine enerji kablosu üretimi ile başlamış, 1997 yılında Koaksiyel kablo üretimiyle zayıf akım sektörüne dahil olmuştur.       Koaksiyel kablo üretiminin yanısıra,  Data&Lan kabloları,  Audio&a..

Tekirdağ / Tümü ONUR MARKET

İş TanımıEmin ve Onur'lu adımlarla ilerleyen markamızın mağazalarına yetiştirilmek üzere Ürün Kayıt ve  Kabul Görevlisi  arayışımız bulunmaktadır.  Mağazaya gelen ürünlerin teslim alınması, irsaliye üzerinden kontrollerinin yapılması, Ürünlerin sistem..

Tekirdağ / Tümü DOMEKS MAKİNE

İş Tanımımakine imalatıAranan Nitelikler30-40 Yaş arası teçrübeli Akrilik Boya yapabilen Makine boya işine yapabilicek nitelikli personel aranmaktadr...

Tekirdağ / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve en hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding ve Gumlink ortak girişimiyle kurulan ve sakız-şekerleme üretiminde faaliyet gösteren CCC (Continental Confectionery Company) şirketimizde görevlend..

Tekirdağ / Tümü Dizayn Grup

İş TanımıMir Holding Teknoloji A.Ş.  Dizayn Teknik Boru ve Elemanları San.ve Tic.A.Ş. Çorlu FabrikaAranan NiteliklerAranan Nitelikler,  Richtrak İş makinesi operatörü :          Forklift SERTİFİKA..

İş Tanımı Kart Üretim İşlemini gerçekleştirebilmek için sorumlu olduğu makinenin çalışabilir durumda tutulması, çalıştırılması ve gerekli sarf malzemelerinin takibi Sorumlu olduğu makineyi verimli olarak çalışır durumda tutmak için gerekli temizlik, bakım ve a..

İş Tanımı  FABRİKAMIZIN ÇORLU DEPOSUNDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE KAMYON ŞÖFÖRÜ ARANMAKTADIR. İLGİLENLERİN  AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARASINI ARAMALARI GEREKMEKTEDİR. 05304979055Aranan NiteliklerŞEHİR İÇİ BAYİLERE DAĞITIM YAPACA..

Tekirdağ / Tümü Star Medica Hospital

Aranan NiteliklerTemizlik ve Hasta Bakımı alanında deneyimli , ekip çalışmasına uyumlu, vardiyalı çalışabilecek bay bayan yardımcı personeller aranmaktadır..

İş TanımıTEKİRDAĞ-ÇORLU TÜRKGÜCÜ YOLU ÜZERİNDEKİ TEKSTİL DEPOLARIMIZA; RAFLARDAN SİPARİŞ TOPLAYACAK, KALİTE KONTROL YAPACAK, BARKOD OKUYUCU İLE OKUTMA YAPACAK, PAKETLEME YAPACAK BAY-BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. NOT: SGK+MAAŞ+SERVİS+YEME..

Tekirdağ / Tümü MTN KALIP

İş TanımıÇerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni devreye girecek olan ve 20 den fazla yurt içi / dışı  OEM /TIER1 üreticisi için, iç-dış trim , aydınlatma ve mühendislik plastik modüller konusunda tasarım aşamasından satış sonrasına kadar hizmet sunan MTN PLASTİK işletmemi..