Tekirdağ Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Satış Danışmanı
Tekirdağ / Çorlu SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlandığı alanlarda hizmet ihtiyaçlarını güvenle outsource edebilen sektörün öncü firmalar..

Tekirdağ / Çorlu Tetik Kimya San Ve Tic Ltd Şti

SU ŞARTLANDIRMA VE ATIK SU KİMYASALLARI KONUSUNDA TRAKYA BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA AŞAĞIDAKİ VASIFLARDA BAY / BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. - ÇORLUDA İKAMET EDEN veya EDEBİLECEK OLAN - AKTİF ARAÇ KULLANAN B SINIFI EHLİYET SAHİBİ ( TERCİHEN SRC BELGESİNE SAHİP )..

Tekirdağ / Merkez SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlandığı alanlarda hizmet ihtiyaçlarını güvenle outsource edebilen sektörün öncü firmala..

ŞİRKETİMİZ ÇORLU VE TEKİRDAĞ OFİSLERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM RUHU İÇİNDE ÇALIŞABİLECEK EHLİYETLİ (B) DİKSİYONU DÜZGÜN DENEYİMLİ - DENEYİMSİZ BAY - BAYAN GAYRİMENKUL SATIŞ DANIŞMANLARI ARIYORUZ..

Tekirdağ / Çerkezköy HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. lider müşterimiz adına Çerkezköy bölgede Evdiz noktamız da görevlendirilmek üzere, • Mağ..

Tekirdağ / Çorlu Tren Arena Exquise

En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli, Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, İletişimi güçlü,müşteri odaklı, ekip çalışmasına yatkın, Güler yüzlü, aktif,satış ve sunum becerileri güçlü Trend arenada'ki mağazamız iç..

AK DESTEK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ olarak 2009 yılından beri faaliyet göstermekte olduğumuz kobi danışmanlığı sektöründe firmamız bünyesinde yer alan müşteri bilgilendirme ve müşteri hizmetleri departmanına personel alımı yapılacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Diksiyon..

Tekirdağ / Malkara CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group Türkiye'nin; İstanbul Anadolu yakası Küçükyalı'da bulunan mağazalarında görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Tercihen Meslek Yüksek Okulu veya en a..