Tekirdağ Şef / Amir İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Şef / Amir
Tekirdağ / Tümü ATM Nissan Plaza

İş TanımıAşağıdaki konu başlıklarında bilgi sahibi olarak otomotiv plazasında ki işlemleri yürütmek;- Gelir Tablosu, Bilanço düzenlemek- Tekdüzen Hesap Planına işlemleri yürütmek- Resmi Bildirge ve Beyannameleri Düzenlemek, (KDV,Muhtasar,Damga Vergisi, SGK,B..

Tekirdağ / Tümü MTN KALIP

İş Tanımı Yöneticisinin verdiği iş talimatlarını öncelikli olarak yerine getirmek ve sonuçlarını yöneticisiyle paylaşmak. Haftalık üretim planına göre üretim başlamadan önce malzeme,makine ve kalıpla ilgili proses akışını takip etmek, eksiklerin giderilmesini sağl..

Tekirdağ / Çorlu Üstün İş Makina

VELİMEŞE OSB DE Kİ İŞYERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE LOGO TİGER BİLEN FİNANS ŞEFİ ALINACAKTIR, -C/H , BANKA, ÇEK VE PERSONEL TAKİBİ VE MUTABAKATLARI -ÖDEME PLANLARININ OLUŞTURULMASI, VE YÖNETİMİN İSTEĞİ RAPORLARIN HAZIRLANMASI - PERSONEL ÖZLÜK DOSYALARI, VE MAAŞ HESAPLAMALA..

Çorlu Ulaş Mevkisinde bulunan Fabrika Projemiz için Temizlik Hizmetleri Şefi aranmaktadır. İşin Detayı •Hizmet sektöründe en az 2 yıl deneyimli, •Temizlik operasyonunu sevk ve idare edebilecek, •Takım çalışmasına yatkın, •İletişim ve insan ilişkilerinde b..