Tekirdağ Tekniker İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Tekniker
Tekirdağ / Çorlu Atlas Üretim Enerji

Meslek Liselerinin veya MYO teknik ressamlık, torna, tesviye, makine, metal işleri veya ilgili bölümlerinden mezun,sorumluluk sahibi,ekip çalışmasına uyumlu. Alanında en az 2 yıl tecrübeli, Solidworks ve AutoCad programlarını en az orta seviyede bilen, Standart..

Tekirdağ / Çorlu Cezmak Makina

Çorlu Yeni Sanayi Sitesinde fason sac kesim, büküm, çeşitli imalatlar ve proje bazlı çelik konstrüksiyon işleri yapan firmamızda imalat ve üretimde görevlendireceğimiz personel alınacaktır. Aranan Nitelikler: *Yüksek okulların Makine, Teknik Öğretmenlik veya Makine Müh. Bölümleri..

Tekirdağ / Çorlu toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

Çerkezköy'de kurulacak Avrupa'nın en büyük kilit üretim entegre tesisi için; İstanbul Güngören fabrikamızda görevlendirilerek, 2016 yılı Nisan/Mayıs ayı itibariyle Çerkezköy fabrikamıza geçişi sağlanarak firmamızın Bakım/Onarım bölümünde görevlendirilmek üzere; • Meslek lis..

Tekirdağ / Tümü Arşimet İnşaat

Arşimet İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer İnşaat Teknikeri ilanlarına göz atabilirsiniz.Arşimet İnşaat İnşaat Teknikeri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Mar-Lab Marmara Laboratuvar Ve Çevre Analizleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Emisyon Ölçüm Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Mar-Lab Marmara Laboratuvar Ve Çevre Analizleri Emisyon Ölçüm Personeli ilanı için başvuru süresi d..