Tekirdağ Teknisyen İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Teknisyen
Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

GENEL NİTELİKLER Çerkezköy'de bulunan fabrikamızın In Proses Kontrol Bölümü'nde görevlendirilmek üzere " IN PROSES KONTROL TEKNİSYENİ" arıyoruz. * Teknik Meslek Liselerin veya Meslek Yüksek Okullarının Kimya bölümlerinden mezun, * Tercihen İlaç sektöründe deneyimli. *..

Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

GENEL NİTELİKLER •Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektronik, Mekatronik bölümlerinden mezun •Tercihen ilaç sektöründe Kalibrasyon / Kalifikasyon konusunda 1 yıl deneyimli veya yeni mezun •MS Office programlarını kullanabilen •Ekip çalışması..

Tekirdağ / Çorlu İstanbul İstif Makinaları

Forklift ve Depo Ekipmanları konusunda pazar lideri Alman Markası STILL Forkliftlerinin Yetkili Bayii şirketimizin Kıraç - İkitelli - Çorlu servis birimlerinde görevlendirmek üzere, Forklift ve depo ekipmanlarının bakım ve onarımında çalışacak Tercihen meslek lisesi veya ..

*Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümü veya Endüstri Meslek Lisesi/Teknik Lise Metal İşleri, Makine veya Motor Bölümü mezunu, *Endüstriyel tesislerde, işletme - fabrika ortamında en az 2 yıl mekanik bakım tecrübesi olan, *Kaynak (elektrik-ark ve gazaltı) bilgisi olan ve mesleki yeterlilik be..

Tekirdağ / Çerkezköy Bratllos Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd.

Ihracat yonelik kumas imalati ve ihracati yapan fabrikalarda calismis. Orme kumas (viscose, pamuk turevi, polyester) cinsi kumaslar da boya ve terbiye tecrubesi olan. Ihracat ve yurtdisi markalarin kumas kalite ve standardlarini bilen ve kalite anlayisina sahip. ..

Tekirdağ / Çerkezköy RECORDATI İLAÇ

İlaç sektöründe faaliyet gösteren uluslararası şirketimiz için ÜRETİM bölümünde görevlendirilmek üzere "Makine Bakım Teknisyeni” aranmaktadır; Meslek Yüksekokulları ve Endüstri Meslek/Teknik Liselerinin makine ve ilgili bölümlerinden mezun, İlaç,Gıda vb. sektörlerde en az 2 yıl de..

Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

İlaç sektöründe hızla büyüyen Şirketimizin Çerkezköy Fabrikası için aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. * En az Lise mezunu ( Tercihen Meslek Lisesi veya Ön Lisans Mezunu ) * İlaç sektöründe deneyimli olmak tercih sebebidir. * Vardiyalı düzende çalışabile..

İstanbul Kozyatağı merkezli Haşere İlaçlama şirketimize bağlı; İSTANBUL Avrupa Yakası, BURSA ve TEKİRDAĞ Çorlu bölgesinde İlaçlama teknisyeni olarak saha da çalışacak, Tercihen İlaçlama Teknisyenliği yapmış ve referans verebilecek, Tercihen ""Biyosidal Ürün Uyg..

Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

GENEL NİTELİKLER Pharmactive Çerkezköy Üretim Tesisinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun Kazan Dairesi Teknisyeni aramaktayız. * MYO veya EML Elektrik/Elektrik-Elektronik veya Mekatronik bölümlerinden mezun * Tercihen kazan işletmesi ve bakımı ..

Tekirdağ / Çerkezköy Görgülü Group

Görgülü Grup şirketlerimizden Ocaliptus Doğal Kaynak Suyu şirketimizin Beyciler Köyünde bulunan fabrikasında çalışmak üzere,. Ön lisans veya Lisans mezunu Gıda, Kimya, Biyoloji, Çevre, Sağlık bölümlerinden mezun Laboratuvar konusunda eğitim almış Kimyasal ve mikrobiyol..