Tekirdağ Tümü İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Tümü
Tekirdağ / Çerkezköy Gündoğan İnşaat Emlak

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK OFIS TEMIZLİĞİNE VE ÇAY SERVISINE BAKACAK ELEMAN ARANIYOR. ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH 8.30 AKŞAM 19.00 HAFTA İÇİ TATİL ...

Tekirdağ / Çorlu English Time

Alanında tecrübeli İngilizce Öğretmenliği veya İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olan İngilizce Öğretmeni alınacaktır...

Tekirdağ / Çorlu Tetik Kimya San Ve Tic Ltd Şti

BUHAR KAZANLARI - SOĞUTMA KULELERİ ŞARTLANDIRMA KİMYASALLARI VE ATIK SU KİMYASALLARI KONUSUNDA TRAKYA BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA, AŞAĞIDAKİ VASIFLARDA BAY / BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. - ÇORLUDA İKAMET EDEN - SATIŞ KONUSUNDA SORUMLULUK ALABİLECEK - AKTİ..

Tekirdağ / Çerkezköy Özpa Plastik

Enjeksiyon bölümümüzde çalıştırılmak üzere tecrübeli, daha önceden plastik sektöründe çalışmış elemanlar alınacaktır. çalışma saatleri : 08:30- 20:30 (2 saat zorunlu mesai) 20:30- 08:30 (2 saat zorunlu mesai)..

Tekirdağ / Çerkezköy KOÇAK FARMA

İlaç sektöründe faaliyet gösteren uluslararası şirketimiz için ÜRETİM departmanlarında görevlendirilmek üzere; • En az lise mezunu, • Tecrübesiz veya Üretim departmanlarında 1-2 yıl tecrübeli, • Tekirdağ Çerkezköy veya civar ilçelerde ikamet eden/edebilecek, • Esnek..

Tekirdağ / Çorlu Üstün İş Makina

ERGENE VELİMEŞEDE MAKİNA İMALATI YAPAN FİRMAMIZA GAZ ALTI VE ARGON KAYNAKÇISI ALINACAKTIR ARANAN ÖZELLİKLER: KONUSUNDA 5 YIL TECRÜBELİ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLAN ÇORLU ÇERKEZKÖY ÇİVARI İKAMET EDEN..

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Küçük ev aletleri, beyaz eşya ve otomotiv alanlarında sektörün lider markalarına yarı mamül ve bitmiş ürün tedariği yapan, endüstriyel ve mekanik tasarımdan, montaja kadar tüm ürün geliştirme ve üretim süreçlerini aynı çatı altında yürüten Jant ve Plastik Enjeksiyon Fabrikamızda görev alacak "KALİTE..

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Küçük ev aletleri, beyaz eşya ve otomotiv alanlarında sektörün lider markalarına yarı mamül ve bitmiş ürün tedariği yapan, endüstriyel ve mekanik tasarımdan, montaja kadar tüm ürün geliştirme ve üretim süreçlerini aynı çatı altında yürüten Jant ve Plastik Enjeksiyon Fabrikamızda görev alacak "METOD ..

Tekirdağ / Çorlu Ayso Gıda Ve Yemek Üretim

Gıda sektöründe faaliyet gösteren toplu yemek üretiminde görevlendirilmek üzere; Tercihen Aşçılık belgesi sahibi; Toplu Yemek üretimi sektöründe tercihen tecrübeye sahip, Hijyen kurallarına önem veren, Dikkatli ve sistemli çalışmayı alışkanlık haline getirmiş, ..

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Medikal alanında faaliyet gösteren firmamız için Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: • Lise veya en az orta öğretim mezunu, • Tercihen medikal veya ilaç sektöründe 1 yıl deneyimli, • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,..