Uşak Eleman İş İlanları

Şehir: Uşak Pozisyon: Eleman
Uşak / Tümü NİLÜFER TURİZM

İş TanımıKara yolu yolcu taşımacılığında güvenli, konforlu, ekonomik, standart hizmetler üretmeyi ve kalite sistemini mükemmelleştirmeyi bir görev olarak benimseyen firmamızda;   Şehirlerarası otobüslerimizde seyahat eden yolcularımıza, yiyece..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

İş TanımıSüt Ürünleri Sektöründe hizmet veren ve sektöründe lider olan şirketimize başvuruda bulunmak istiyorsanız, bu ilan aracılığı ile özgeçmişinizi bize iletebilirsiniz. Açılan her türlü pozisyon için ayrıca veri bankasından da faydalanılmakt..

Uşak / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Uşak / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLER..