Adana Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıMNG Kargo’nun Adana, Hatay, Mersin illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabilecek, mü..

Adana / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş Tanımı Üniversite mezunu, Depo yönetimi konusunda deneyimli, Gıda güvenliği yönetim sistemlerine hakim, Analitik düşünebilen ve koordinasyon yeteneğine sahip, Askerlik hizmetini tamamlamış Adana'da ikamet eden ..

İş TanımıAdana'da bulunan DOĞTAŞ mobilya satış mağazamızda istihdam edilecek, mağazanın tüm süreçlerinin koordineli bir şekilde yönetilmesinden sorumlu olacaktır.   Aranan Nitelikler1 - Üniversite mezunu, 2 - Mağazacılık ve perake..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Kurumsal Endüstriyel Entegre Otomotiv firmasının Türkiye Genelinde ilanda belirlenen lokasyonlarda; bayi satış ekibinin yönetilmesi,yönlendirilmesi, stratejik karar alma süreçlerinde rol almak üzere satış müdürleri arayışımız bulunma..

İş Tanımı SATINALMA MEMURU MYO veya Üniversitelerin ilgili bölümleri mezunu, En az 2-5 yıllık tecrübeli, Ofis programları ve özellikle Excel’i çok iyi derecede kullanabilen, İnşaat sektöründe..

İş TanımıSATIŞ ELEMANI LİSE, MYO TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU, EN AZ 5 YILLIK SATIŞ DENEYİMİ OLAN, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,BAY, 25-40 YAŞ ARASI, OFFICE PROGRAMLARINI ÖZELLİKLE EXCEL'İ ÇOK İYİ BİLEN, SÜ..

Adana / Tümü DİVAN

Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Turizm ve Otelcilik bölümlerinden mezun,• 5 yıldızlı otellerde Satış Müdürü pozisyonunda en az 5 sene deneyimi bulunan,• Çok iyi derecede İngilizce bilen,• MS Office uygulamalarına hakim, tercihen Opera ..

Adana / Tümü HASAN MASAT

İş TanımıKendi bünyemizde görevlendirmek üzere MALİ MÜŞAVİR arıyoruzAranan NiteliklerGENEL NİTELİKLER Üniversitelerin İşletme, Maliye ve İktisadi alanlarında 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış,   ..

Aranan NiteliklerSektörünün ilk ve öncü kurumu olan Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Genel Müdürlük ve İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana Şubeleri'nde görevlendirmek üzere;  Üniversite mezunu, İşkur'a kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosu kapsamında..

Adana / Tümü DİVAN

İş TanımıSektöründe öncü Divan Grubu olarak, Divan Adana Oteli'nde görevlendirilmek üzere Departman Yöneticileri aramaktayız.   Sürekli büyüyen organizasyon yapımızda sizleri de aramızda görmek isteriz.   ..