Adana Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıSürekli gelişen ve büyüyen, çalışanlarına müşterileri kadar değer veren  mağazalarımızda çalışmak isteyen iletişimi güçlü, ekip çalışmasına yatkın yönetim becerisi olan Mağaza Müdürü olarak görevlendirilecek takım arkadaşlarımızı arıyoruz.Aranan Nitel..

Adana / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıLojistik Sektörünün En Değerli Markası Olan Şirketimizin Adana Bölgesinde Görevlendirilmek Üzere Depo Müdürü;Aranan NiteliklerMal kabul,stok,sevkiyat ve diğer depo operasyonları konularını çok iyi bilen, Stok, ..

İş Tanımı - 23 yıldır medya sektörü ağırlıklı  faaliyet gösteren grup şirketimizin;  - Kargo ve Lojistik sektöründeki ulusal yapılanmasında    görevlendirilmek üzere satış temsilcileri aranmaktadır.Aranan NiteliklerSatış alanınd..

Adana / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıLojistik Depomuzun Diyarbakır Bölgesinde Görevlendirilmek Üzere Depo Müdürü;Aranan NiteliklerMal kabul,stok,sevkiyat ve diğer depo operasyonları konularını çok iyi bilen, Stok, sevkiyat, teslimat ve tüm süreçle..

İş TanımıLMC GIDA Bünyesinde görevlendirilmek üzere; Distribütörlüğünü yaptığımız markaların belirlenen hedefler doğrultusundaki satışlarından, düzenli müşteri ziyaretlerinden, rut planlamalarının yapılmasından, kendisine bağlı ekibin iş takibinden vb.  sorumlu olacak..