Adana Uzman İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Uzman

İş Tanımı 3 boyutlu proje çizebilen, Autocad çizimi yapabilen, Statik hesap yapabilen, Çelik konstrüksiyon çizimlere hakim olan, Dolgun maaşlı, Tecrübeli İnşaat Mühendisi aramaktayız...

Adana / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Adana / Tarsus bölgesindeki yem fabrikasında görevlendirilmek üzere 'LABORATUVAR UZMANI' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; •Üniversitelerin Kimya Mühendisliği, Gıda Mühendis..

İş Tanımı Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluşturarak şirketini sahada en iyi şekilde temsil etmek Sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler ve aktiviteler yaparak satış potansiyeli yaratmaya yönelik sürekli yeni fırsatlar geliştirmek Şir..

İş Tanımı Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluşturarak şirketini sahada en iyi şekilde temsil etmek Sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler ve aktiviteler yaparak satış potansiyeli yaratmaya yönelik sürekli yeni fırsatlar geliştirmek Şir..

İş Tanımı80 kişilik ekibi, günlük 40.000 kullanıcısı ve 6.000’e yakın müşterisi ile Türkiye’nin en büyük internet şirketlerinden biri olan müşterimiz için, "Kurumsal Satış Danışmanı"  arayışımız bulunmaktadır. Günlük müşteri ziyaretlerin..

Adana / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıGıda ve Lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren, Adana Seyhan'da bulunan Firmamızın Merkez Mali İşler Bölümünde görevlendirilmek üzere MUHASEBE UZMANI aranmaktadır.     İş Açıklaması Hesap mutabakatlarını ve cari işlemlere ait m..

Adana / Tümü HASAN MASAT

İş Tanımı KÜNEFECİ VE BAKLAVACI HASAN MASAT firması olarak ürünümüzü büyük bir müşteri kitlesine sunmak iştiyoruz. Ürünümüz has bir ürün olduğu için aramızda diksiyonuna önem veren ve satış pazarlama konusunda deneyimli olan ve kendine güvenen iş arkadaşları arıyor..

İş Tanımıwww.emtains.com Aranan NiteliklerAdana'da bulunan İncirlik Hava Üssü'ndeki şantiyelerimizde görevlendirmek üzere;    Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun En az 3 yıl mesleki, tercih..

İş Tanımı- Satış ve Pazarlama sorumlusu olarak çalışmış, - Disiplinli, - Genç ve dinamik, - Prezantable, - Takım çalışmasına uyumlu, - Seyahat engeli olmayan, aktif araç kullanan B sınıfı sürücü belgesi sahibi (Tercihen SRC Belgeli)..

İş TanımıHamamcıoğlu Müesseseleri Ticaret T.A.Ş., 1880 yılında Istanbul’da kurulmuştur.Hamamcıoğlu Müesseseleri bir aile şirketidir. Şirket, 1946 yılına kadar tarım ve deniz ürünleri ihracatı yapmıştır ve o tarihlerde Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan’da birer bü..