Afyon Eleman İş İlanları

Şehir: Afyon Pozisyon: Eleman

İş TanımıParfümeri ve kozmetik mağazalarımız da, satış danışmanı olarak görev yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz;Aranan Nitelikler En az lise mezunuysanız,  Mağazacılık alanında kariye..

İş TanımıAfyon'da bulunan KELEBEK mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Aranan..

İş TanımıAfyon'da açılacak olan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar;  1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..

İş TanımıAfyon'da bulunan KELEBEK mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Aranan..

Afyon / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıAFYON' da bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere Özel Güvenlik Görevlileri alınacaktır.Aranan Nitelikler  5188 Sayılı yasa gereği, özel güvenlik kimlik kartı bulunan (Silahlı-Sila..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları AFYON Temsilciliğinde Görevlendirilmek Üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.    Aranan Nitelikler- Üniversitelerin ingiliz dili ve edebiyatı,ingilizce,fransızca,almanca bölümlerinden birind..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları VAN Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; YARDIMCI ÖĞRETMEN alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ÇOCUKLARLA İLETİŞİMİ GÜÇLÜ 25-35 YAŞLARI ARASINDA ..

İş TanımıÇağrı Merkezi sektöründe faaliyet gösteren lider telekomünikasyon firmamızda 'Müşteri Hizmetleri' alanında çalışmak üzere; aranılan niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, 'Müşteri Temsilcisi ' pozisyonu için başvurularınızı bekliyoruz.Aranan Nit..

Afyon / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları AFYON Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin İngilizce Öğretmenliği , İngiliz Dili ve Edebiyatı veya Amerikan Dili ve Edebiyatı bö..

İş TanımıAfyon mağazamızda görev alacak;   • Tercihen perakende sektöründe satış deneyimi olan,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başarılı, iletişimi ku..