Afyon Eleman İş İlanları

Şehir: Afyon Pozisyon: Eleman

İş Tanımıİkiler’e ait Afyon mağazamızda görev alacak;   • Tercihen perakende sektöründe satış deneyimi olan,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde baş..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Afyon Şube Müdürlüğü'nde Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerAfyon'da ikamet eden, 25 yaş ve üzeri, tanıt..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Afyon Şube Müdürlüğü'nde  Montaj Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruzAranan Nitelikler          Kaynak - tesisat bilen, veya öğr..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için yeni açılacak olan AFYON PARK mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardım..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için yeni açılacak olan AFYON PARK mağazasında Mağaza Kasa Elemanı olarak çalışacak, Temel Sorumluluğu; Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticilerine bağlı olarak Kasa iş..

İş TanımıAfyonkarahisar ili Sandıklı ilçesinde bulunan Anaokul-İlkokul-Ortaokul ve Fen Lisesinden oluşan Bera Eğitim Kurumlarında 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde görevlendirilmek üzere Anaokulu Öğretmeni-Sınıf Öğretmeni-Orta Okul Branş Öğretmenleri ve Lise Branş Öğretmenle..

İş Tanımı Öğrenci misiniz ? Boş zamanlarınızı paraya mı çevirmek istiyorsunuz ? Ek gelir nasıl kazanırım diye mi düşünüyorsunuz ? O halde mutlaka bu ilana bir gözatın deriz ! Market Tanıtım Aktivelerinde Haftaiçi ve Haftasonu 11:00 - 20..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Afyon / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel Süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..