Aksaray Eleman İş İlanları

Şehir: Aksaray Pozisyon: Eleman
Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Özel İdeal Öğrenci Yurtları şubeleri bünyesinde istihdam edilmek üzere KAHVALTI GÖREVLİSİ elemanlar alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER Kahvaltı hazırlama becerisine sahip, İnsan ilişkileri iyi Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek Hijyene ö..

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Özel İdeal Öğrenci Yurtları Kız ve Erkek şubeleri bünyesinde istihdam edilmek üzere KAT GÖREVLİSİ elemanlar alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER Görevlendirildiği alanların temizliğini yapabilecek Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Takım çalışmas..

Aksaray / Tümü Jestpa Şirketler Grubu

İş TanımıSalıPAZARI ; Politika, prensip ve yönetmelikleriileşirketinYönetimKurulu’nca kabul olunmuşyönetimpolitikaları, yönetmelikleri, plan, program ve bütçeleriçerçevesindebelirlenmiş şirket stratejik hedeflerini gerçekleştirmek üzere, Et ve Et ..

Aksaray / Tümü Jestpa Şirketler Grubu

İş TanımıSalı PAZARI;  Politika, prensip ve yönetmelikleri ile şirketin Yönetim Kurulu’nca kabul olunmuş yönetim politikaları, yönetmelikleri, plan, program ve bütçeleri çerçevesinde belirlenmiş şirket stratejik hedeflerini gerçekleştirmek üzere, ..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü olan firmamızda çay servis ve temizlik elemanı olarak görevlendirmek üzere bayan adaylar aranmaktadır.Aranan NiteliklerEn az ilköğretim mezunu,Firma içi çay servisi ve temizlik yapacak,Tercihen daha ..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü firmamızda, ''İnsan Kaynakları'' departmanında değerlendirmek üzere tecrübeli,niteliklere uygun takım çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans derecesinde me..

İş TanımıSecuritas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; İç Anadolu Bölge Müdürlüğü ..

İş TanımıAksarayda yeni açılacak mağazamızda görevlendirilmek üzere; Sebze-meyve reyonunun satışa hazırlanması ve satışının gerçekleştirilmesinden, Reyonda eksilen ürünlerin siparişlerinin hazırlanmasından, Günlük gelen ürünlerin reyonlarda ..

İş TanımıAksaray'da açılacak mağazamızın Kozmetik Reyonunda görevlendirilmek üzere ;   Görev alacağı Kozmetik Reyonunda yer alan ürünlerin görselinden ve stokundan sorumlu olacak, Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda kozmetik ür..

İş Tanımı Siparişten sevkiyata kadar ki tüm süreçlerin yönetimi Montaj ekibinin sevk ve idaresi Mağaza iç dizaynı Müşterilerin karşılanması, fiyat tekliflerinin verilmesi ve takibi Satış raporlarının oluşturulması ..