Aksaray Eleman İş İlanları

Şehir: Aksaray Pozisyon: Eleman
Aksaray / Tümü Barbaros Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLE..

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Öğrenci Yurdu işletmeciliğinin lideri ve hızla büyümekte olan Özel İdeal Öğrenci Yurtları bünyesinde görevlendirilmek üzere GECE MEMURU alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER VE YETKİNLİKLER En az lise mezunu, Ms Office programlarını kullanabilen, Ge..

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Abk Şirketler Grubu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kahvaltı Görevlisi ( Bayan ilanlarına göz atabilirsiniz.Abk Şirketler Grubu Kahvaltı Görevlisi ( Bayan ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Abk Şirketler Grubu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Teknik Eleman ilanlarına göz atabilirsiniz.Abk Şirketler Grubu Teknik Eleman ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Özel İdeal Öğrenci Yurtları Kız ve Erkek şubeleri bünyesinde istihdam edilmek üzere KAT GÖREVLİSİ elemanlar alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER Görevlendirildiği alanların temizliğini yapabilecek Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Takım çalışmas..