Aksaray Uzman İş İlanları

Şehir: Aksaray Pozisyon: Uzman
Aksaray / Tümü Akıllı Kolej

İş Tanımıİlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal bir eğitim kur..

Aksaray / Tümü Akıllı Kolej

İş Tanımı      İlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal ..

Aksaray / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Aksaray / Tümü PAR DANIŞMANLIK

Aranan NiteliklerDanışmanlığı yaptığımız Özel Hastane ve Tıp merkezlerine;     .Branşıyla ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda tüm güncel yöntem ve teknolojiye hakim, Ameliyathane Hizmetlerine hakim, Konusunda deneyimli, bilgi ve becer..

Aksaray / Tümü ING BANK A.Ş.

İş Tanımı Şubeye gelen KOBİ segmentindeki müşterilere ürün satışı gerçekleştirir. Müşterilere, etkin, hızlı ve kalite hizmet verilmesi için gerekli desteği sağlar. Şubenin KOBİ Bankacılığı işlemlerini  gerçekleştirir. Kullandırımlarla ilgil..