Ankara Asistan İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Asistan
Ankara / Çankaya Tutku Grup

Gayrimenkul ve organizasyon sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren şirketimizde BİLGİ İŞLEM UZMANI veya asistanı olarak çalışacak aktif girişgen güler yüzlü bayanlar arıyoruz. ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR: 1. Dış görünümüne özen gösteren, 2. Bilgisayarı ..

Yenilenebillir Enerji , Savunma Sanayii, Bilişim, alanlarında faaliyet gösteren yabancı ortaklı grup şirketleri bünyesinde istihdam edilmek üzere Uluslararası faaliyet gösteren firmamızın Ankara ofisinde Proje Asistanı olarak çalışmak üzere; İşin Tanımı: Yenilenebillir Enerji , Sa..

Ankara / Çankaya Odeon Parti Dünyası

Odeon Yamaha Music School Ümitköy deki Milli Eğitime bağlı okulumuza yönetici sekreter arıyoruz. Çayyolu ve civarında oturan Diksiyonu düzgün, Takipci,Takım çalışmasına yatkın Esnek çalışma saatlerine uyabilen, Bilgisayar kullanabilen bayan sekreter Çalışma saatle..

Ankara / Çankaya Prodes Grup

Prodes Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Prodes Grup Ofis Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Aken Elektrik Elektronik Makine Enerji İnşaat Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Destek Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Aken Elektrik Elektronik Makine Enerji İnşaat Ltd. Şti. Satış Destek Asistanı ilanı için ba..

Sıdar Ağız Ve Diş Sağlığı Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Diş Hekimi Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Sıdar Ağız Ve Diş Sağlığı Hizmetleri Diş Hekimi Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Tümü Dmg Mori

Ankara bölge müdürlüğüne bölge asistanı aranmaktadır..

Makro Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Diş Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Makro Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..