Ankara Asistan İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Asistan

Genel Nitelikler: • MS Office uygulamalarına hakim, • Ön Muhasebe işlemlerini yürütebilecek bilgisi olan, • İletişim, planlama, organizasyon ve temsil yetkinliği güçlü, • İşinde titiz, sorumluluk sahibi ve iş takibi konusunda kendine güvenen, • Diksiyonu düzgün, prezant..

Ankara / Çankaya An Yapı Medikal

BİTKİSEL ÜRÜN VE SAĞLIK SEKTÖRÜNDE 5 YILDIR HİZMET VEREN KURUMSAL FİRMAMIZDA ÇAĞRI MERKEZİ DEPARTMANINA OFİS İÇERİSİNDE ÇALIŞABİLECEK (TELEFONDAN GELEN SİPARİŞLERİ ALABİLECEK) 30 YAŞINI AŞMAMIŞ 15 BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. * HAFTA İÇİ ÇALIŞMA SAATLERİ : 09:30 - 18:30 * CU..

Ankara / Çankaya Hmd Mühendistlik

Firmamızın proje biriminde görevlendirilmek üzere Proje Asistanı olarak çalışacak takım arkadaşı aramaktayız. Aranan Nitelikler -Üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun (Tercihen Sosyoloji veya İktisadi ve İdari Bilimler Bölümlerinden mezun) -Ulusal veya uluslararası hi..

Ankara / Çankaya Hmd Mühendistlik

-TKDK/IPARD, Kalkınma Ajansları, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen projelerin hazırlanması ve yönetimi konusunda deneyimli -Üniversitelerin Ziraat Mühendisliği bölümlerinden mezun -Araştırma yapmayı ve yazı yazmayı seven -Türkçe dil bilgisi ve yaz..

Araştırma ve reklam şirketi olarak büyüyoruz ve bu büyümede bize destek olabilecek, yeni fikir ve bakış açıları sunabilecek, iletişimi kuvvetli, planlama ve organizasyon yönü gelişmiş, ekip içerisinde uyum sağlayabilecek ve bu sektörde gelişme göstermeyi hedefleyen part-time ekip arkadaşı arıyoruz...

Ankara / Çankaya Ankara Sinema Akademisi

İş başvuru kabul koşulları *Bayan eleman olması (20-30 yaş aralığı) * Hafta sonu çalışmaya müsait olmalıdır. * İzin günü hafta içi belirlenecek bir gün olacaktır. * Güleryüzlü * İletişime açık * Diksiyonu düzgün * Kayıt işlemleri ve telefon görüşme..

Ankara / Çankaya BUYRUK GROUP

GENEL NİTELİKLER • En az lise veya yüksekokul mezunu (tercihen Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı), • 25 yaşını aşmamış, • Tercihen tecrübeli adaylar, • Outlook, Microsoft Office Programlarını (Excel, Word vb.) iyi derecede kullanabilen, • Ofis araç gereçlerine (Foto..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Gayrimenkul sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren şirketimizde yönetici asistanı ve yetkili olarak çalışacak aktif girişgen güler yüzlü bayan asistanlar arıyoruz. ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR: 1. Prezantbl 2. Ehliyeti olan ve Tercihen Aktif araba kullanabile..

Ankara / Tümü Zümrüt Fuarcılık

FUAR KONGRE TURİZM VE YAYINCILIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞACAK GRAFİK PROGRAMLARI KULLANABİLEN WEB TASARIMINA HAKİM SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN PREZANTABLE GİRİŞİMCİ DİNAMIK SOSYAL AKTİVASYONU YÜKSEK DİKSİYONU DÜZGÜN TERCİHEN ARAÇ KULLANABİLEN B..

Ankara / Çankaya Ekni-Akça Dişhekimliği

Dişhekimi yardımcı personel (ofis-sekretarya-asistan)..