Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman

İş TanımıDünyanın ilk ve en prestijli gayrimenkul pazarlama markası olan Coldwell Banker’ınBAĞLICA / ARMA ofisine TAKIM ARKADAŞLARI-KAZANÇ ORTAKLARI arıyoruz.COLDWELL BANKER ARMA GAYRİMENKULANKARA nın en hızlı gelişen bölegesi..

İş TanımıCOLDWELL BANKER RENK GAYRİMENKUL Ankara Çayyolu Bölgesinde Uluslar arası bir gayrimenkul firması ile 15 yıldan bu yana  hizmet veren Renk Gayrimenkul, Dünyanın 1 Numaralı ve ilk Gayrimenkul firması olan Coldwell Banker Renk Gayrimenkul olarak gayrimenkul danı..

İş TanımıAnkara’nın sirkülasyonu yüksek ve en değerli bölgelerinden birinde hem konut, hem ticari müşterilerimize sektörün En iyi Hizmetini Vermekteyiz. Ekibimize Katılın, Ankara'nın en çok kazanan danışmanları arasında yerinizi alın!Profesyonel ..

İş Tanımı Maaşlı bir işte çalışmaktan sıkıldıysanız, Çalışma saatlerini kendiniz belirlerken,kazancınızı da arttırmak istiyorsanız, Yüksek gelir sahibi olmak için Gayrimenkul danışmanlığı tam size göre. Dünya'da, sektörün..

Ankara / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden FLO MAĞAZACILIK A.Ş., ANKARA İZMİR CADDE'sin de bulunan FLO Mağazasında görevlendirmek üzere PART TIME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır.Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tüm hizmetleri beraber çalıştığı ekiple uyum içinde y..

Ankara / Tümü OXXO

İş Tanımı Müşterilerilerimizin memnuniyetini sağlayarak, kendisine verilen satış hedeflerini gerçekleştirmek, Mağaza görsel standartlarının korunmasını sağlamak Aranan Nitelikler Mağazacılıkta tecrübeli veya tecrübe..

Ankara / Tümü KEŞİF KOLEJİ

İş TanımıAnkara Ümitköy'deki kolejimizde görevlendirilmek üzere 'Rehberlik ve Psikolojik Danışman' alınacaktır.  Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Pedagojik formasyon sahibi olan..

İş TanımıEğitim Sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin eğitim hizmetlerinin satışını telefonla ve yüz yüze gerçekleştirebilecek kişiler arıyoruz.Aranan NiteliklerEğitim Satış departmanında yer alacak takım arkadaşları aranmaktadır. ..

İş Tanımı· Kurumumuzun verdiği hizmetlerinden faydalanmak üzere gelen hastalara gerekli bilgileri aktaracak, · Hastaların kabul işlemleri için gerekli hazırlıkları tamamlayacak, · Hizmetlerimizden faydalanan/faydalanacak hastaların ödemesi..

İş TanımıHizmet verdiğimiz elektronik sektörünün lider markasının bilgisayar monitörleri ürün grubunda, yönlendirileceği tekno market içerisinde; Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında son kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, ..