Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman

İş TanımıİNGİLİZCE DESTEK SETİ TANITIM VE SATIŞI YAPABİLECEKİNGİLİZCE ÖĞRETMENİBAYANAranan NiteliklerSATIŞ DENEYİMLİTERCİHAN B SINIFI EHLİYETLİMAAŞ + PRİM + SSK + YEMEK ..

İş TanımıAEGON Türkiye Hayat Sigortası Ekiplerini Buyutuyor! Bu ekiplerin bir parçası olmak ve yüksek bir gelir elde etmek istiyorsanız; belirtilen niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, sizi Şirketimize davet ediyoruz...

Ankara / Keçiören Evim Ankara Yapı Gayrimenkul

Keçiören'de gayrimenkul ofisimizde çalışacak * 20-30 yaş arası *En az lise mezunu *Ehliyeti olan *Askerlik sorunu olmayan *maaş+prim+ssk ile çalışacak SATIŞ BENİM İŞİM DİYORSANIZ BURADA YERİNİZ HAZIR sadece online başvurular kabul edilir..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Gayrimenkul sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren 6 yıllık deneyime sahip şirketimizde; tüm ÇANKAYA ,YENİMAHALLE, ETİMESGUT bölgelerinde profesyonel olarak satış danışmanlığı yapmış tecrübeli kendine güvenen satış danışmanları aramaktayız. Bizimle birlikte KONUT, VİLLA, ARSA, TİCARİ GAYRİMENK..

Ankara / Çankaya Fon Danışmanlık

Yurtdışında yüksek öğrenim görmek isteyen adaylara büroda danışmanlık hizmeti verecek, alanında deneyim sahibi, üniversite mezunu, cana yakın, iletişim becerilerine sahip DANIŞMAN arıyoruz. BEKLENTİLERİMİZ şöyle: .Adaylara almak istediği eğitim ile ilgili bilgileri, kar ve fayda amacı g..

Ankara / Çankaya Kariyer Adam Eğitim Yazılım

Ankara Kızılay Ofisimizde çalışmak üzere Bayan Eğitim Satış Danışmanları alınacaktır. Kariyeradam Kızılay Merkez Şubesinde Eğitim Satış Danışmanı İş planı : İnternet üzerinden başvuran öğrencilere bilgi vermek. Evrakların kontrol ve takibi Ankara merkeze r..

Ankara / Çankaya Jesus Turizm

İş Tanımı Ankara Kızılay'da bulunan A Grubu Seyahat Acentemizin Ankara Merkez Ofisinde görevlendirilmek üzere BAYAN Satış Danışmanları aramaktayız. Aranan Nitelikler Ofisimize gelen müşterilerimize uçak bileti satışı yapacak, Tatil danışmanlığı yapacak,..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Ankara'nın en seçkin, en değerli bölgelerinden biri olan Çukurambar'da ; Dünyaca ünlü gayrimenkul firması olan REALTY WORLD firmasının şubesiyiz. Birbirinden seçkin elemanlarımızla hizmet vermekteyiz. Uluslararası bir firmanın çatısı altında, seçkin ve nezih bir ortamda çalışmak isteyen, Çok kazanma..

Ankara / Etimesgut Vizyon Gayrimenkul

Eryaman Vizyon Gayrimenkul de çalışacak Bay Bayan iş arkadaşları aranmaktadır..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Ankara'nın en seçkin, en değerli bölgelerinden biri olan Çukurambar'da ; Dünyaca ünlü gayrimenkul firması olan REALTY WORLD firmasının şubesiyiz. Birbirinden seçkin elemanlarımızla hizmet vermekteyiz. Yetiştirilmek üzere; uluslararası bir firmanın çatısı altında, seçkin ve nezih bir ortamda çalışmak..