Ankara İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı

Çözümcü İş sağlığı ve güvenliği firmamızda , C SINIFI is güvenliği uzmanı olarak çalışmak üzere personel alımı yapılacaktır. Ankara da ikamet eden , Grup çalısmasına ve yogun calisma şartlarına uyum sağlayan , Ehliyeti olup aktif araç kullanımı olan , Risk analizi yapmasını ..

FİRMAMIZA TAM ZAMANLI OLARAK A -B- C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ARANMAKTADIR. BAŞVURULARDA TALEP EDİLEN TUTARIN BELİRTİLMESİ RİCA OLUNUR...

Ankara / Tümü Yormaz Asansör

FİRMAMIZ YORMAZ ASANSÖR BÜNYESİNDE ANKARA BÖLGESİNDE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ KONE ASANSÖR MONTAJLARININ KÖNTRÖL VE YÖNETİMİNDE; YÖNETİCİ VE İŞGÜVENLİĞİ UZMANI OLARAK ÇALIŞACAK, ANKARA DA İKAMET EDEN, EHLİYETİ OLAN VE AKTİF OLARAK ARAÇ KULANABİLEN "A"VEYA "B" SINIFI İŞGÜVENLİK UZMANI..

Ankara 'da faaliyet gösteren, prestijli üst yapı projesi boyunca firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere; >Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onaylı A,B,C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip veya İSG teknikeri(Meslek Yüksek Okulu Mezunu) >Öğrenmeye yatkın, >Y..

ACİL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIK FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE B VE C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ALINACAKTIR.TECRÜBE ŞARTI YOKTUR. AKTİF OLARAK MANUEL ARAÇ KULLANABİLME ŞARTIMIZ BULUNMAKTADIR.(B SINIFI EHLİYET) MÜŞTERİ PORTFÖYÜMÜZ KAMUDA TEMİZLİK,GÜVENLİK,VERİ HAZIRLAMA VB. HİZ..

Çözümcü İş sağlığı ve güvenliği firmamızda , C SINIFI is güvenliği uzmanı olarak çalışmak üzere personel alımı yapılacaktır. Grup çalısmasına ve yogun calisma şartlarına uyum sağlayan Ehliyeti olup aktif araç kullanımı olan Eğitim verebilecek seviyede diksiyonu Düzgün olan..

1) FİRMAMIZ BÜNYESİNDE HİZMET VERDİĞİMİZ İŞ YERLERİ İÇİN A VE B SINIFI İGU UZMANI İHTİYACI VARDIR. ( 2 KİŞİ ) 2) FİRMAMIZ BÜNYESİNDE HİZMET VERDİĞİMİZ PROJELERDE TAM ZAMANLI OLARAK GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI İHTİYACIMIZ VARDIR. ( 1 KİŞİ ) * ÇUBUK MERKEZD..

YOZGAT İLİNDE ÇALIŞACAK A-B GRUBU İŞSAGLIGI UZMANI..

Ankara / Çankaya Gökçen Osgb Ve Mühendislik

Ankara Kızılay'da bulunan OSGB'mizde uzun soluklu çalışmak üzere A veya B sınıfı uzmanlar alınacaktır. B sınıfı ehliyet ve araç kullanabiliyor olması gerekmektedir. Mesai saatleri hafta-içi 8.30-18.00, cumartesi 8.30-12.00 dir. Fazla mesai yapılmamaktadır. Çalı..

Ankara / Çankaya İcs Grup

İcs Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Saglıgı Ve İş Güvenligi Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.İcs Grup İş Saglıgı Ve İş Güvenligi Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...