Ankara İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
Ankara / Çankaya Gökçen Osgb Ve Mühendislik

Gökçen Osgb Ve Mühendislik firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ( C Sınıfı ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Gökçen Osgb Ve Mühendislik İş Güvenliği Uzmanı ( C Sınıfı ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

ÇÖZÜMCÜ is saglıgı ve güvenliği firmamızda C SINIFI is güvenliği uzmanı olarak çalışmak üzere personel alımı yapılacaktır. Grup çalısmasına ve yogun calisma şartlarına uyum sağlayan Ehliyeti olup aktif araç kullanımı olan Eğitim verebilecek seviyede diksiyonu Düzgün olan İ..

Oksijen İş Güvenliği Çevre Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ( C Sınıfı ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Oksijen İş Güvenliği Çevre Danışmanlık İş Güvenliği Uzmanı ( C Sınıfı ) ilanı için başvuru ..

Firmalarımızda görevlendirmek üzere, - C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı - Aktif binek araç kullanabilen - İletişim yönü kuvvetli - Sorumluluk sahibi - Şehir dışı engeli olmayan (nadiren) - Planlama ve raporlama becerileri olan - Tecrübe şartı yoktur - Haft..

Ankara 'da faaliyet gösteren, prestijli üst yapı projesi boyunca firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere; >Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onaylı A,B,C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip veya İSG teknikeri(Meslek Yüksek Okulu Mezunu) >Öğrenmeye yatkın, >Y..